avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia9222

Activitate Iulia9222

Buna seara!daca angajatorul refuza sa îmi completeze anexa 2 pt dosarul de stimulent ce pot face?ms!
Buna seara!Am o problema și va rog să mă lamuriti...tatăl și.a luat luna lui,a primit decizia de aprobare și banii pe luna respectiva,a depus dosarul pt stimulent și i.a venit decizia de respingere precum că nu a stat o lună în ccc....nu înțeleg de ce..fiindcă dacă nu state o lună nu primea aprobarea deciziei nici pt luna lui,nici banii,corect?Luni o sa merg la dânșii sa vad ce și cum,dar vreau și părerea dvs!Mulțumesc! PS: Copilul a făcut 2 ani pe 25 februarie...luna lui a fost începând cu 26 ianuarie - până pe 26februarie!
Buna!dacă tatăl și.a luat luna lui,poate beneficia de stimulentul de inserție?eu(mama)am intrat în ccc din șomaj,după terminarea lui sunt inca in șomaj câteva luni(rămase dinainte)de la primărie a zis că nu,deoarece eu am beneficiat de ccc,și tatăl doar 1 luna..mulțumesc!
Buna ziua!Am intrat in ccc din somaj...pot opta pt stimulent in conditiile astea?sau trebuie ss imi gasesc un loc de munca?
Am inteles ca si copiile dupa concediile medicate trebuiesc...insa nu le am...le.am depus la ajofm...oare le gasesc tot acolo?sau va trebui sa mer la casa de asigurari de sanatate?
Buna ziua!din somaj am intrat in pre si postnatal...ce acte imi trebuiesc la dosarul pt ccc?multumesc!
Si daca angajatorul refuza sa imi dea acea adeverinta?cum asi putea rezolva?sa scot vre.un revisal sau.un stagiu de cotizare?
Am fost doar 3 luni in somaj...iar cealalta perioada va trebui completata de la fostul loc de munca?multumesc
Buna ziua!anexa 2 pt indemnizatia de crestere copil cum trebuie completata daca am fost si in somaj si de catre cine??multumrsc
Buna dimineata!!!am o intrebare....sunt in somaj dupa data de 15.10.2020...sunt insarcinata in 5 luni...cum trebuie sa procedez la 7 luni pt prenatal si postnatal?unde trebuie sa duc concediul medical?si ce acte mai sunt necesare...va multumesc!!