avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate Zegreanu

Activitate Zegreanu

Am vb și a fost sorul pt a vedea,acolo am înțeles ca este o țeavă de la toaleta noastră sparta și ca noi trebuie sa o reparam,asa este?Nu ma deranjează sa o repar eu dar vreau sa fiu sigura.Multumesc.


Diana Munteanu a scris:



Zegreanu a scris:

Bună seara.Locuiesc la parterul unui bloc și de curând la subsol sar fi spart o teava de la toaleta.Intrebarea mea este:
Cine trebuie sa repare?

Bună seara!
În principiu, subsolul se află în proprietatea comuna a tuturor proprietarilor din bloc (cu excepția situație în care nu existe boxe proprietate individuală).
Ca urmare, în cazul în care vorbim despre proprietate comună lucrările de întreținere (inclusiv reparațiile) se suportă de către toți coproprietari.
Ar trebui să luați legătura cu asociația de proprietari care să convoace o ședință a adunării generale extraordinare pentru a se hotărî soluționarea problemei.



Bună seara.Locuiesc la parterul unui bloc și de curând la subsol sar fi spart o teava de la toaleta.Intrebarea mea este:
Cine trebuie sa repare?
Bună ziua.
Am o problema cu o vecina care de 2 luni ma tot cheamă pe la politie, am avut mici discuții, ne. am adus în prima faza injurii, am mers la politie am declarat am recunoscut gata, am evitato, nu am mai purtat nici un fel de discuție cu dansa și cu toate astea ia discuta despre mine, ma băgat în tot felul de discuții cu aproape toate cunoștințele, chiar și cu persoane pe care le știu doar din vedere fără a schimba vre-o discuție cu acele persoane, nici măcar de Bună ziua.
Ieri după ultima declarație data la politie am ajuns acasă și pe seară ma oprit și a început din nou scandalul pe aceiași discuție care am crezut ca am încheiat. Am stat 3 ore de vb cu ia și soțul ei, am spus ce aveam de spus, sa încheiat ok și astăzi eu încep sa primesc mesaje și telefoane de la diverse persoane prin care îmi spun ca aceasta femeie Lea spus ca eu le-am vb de rau ca le-am adus injurii și asa mai departe. Ce ma sfătuiți sa fac pt ca sunt băgată în niște discuții fără ca eu sa fi spus ceva. Vreau sa specific ca aceasta femeie în urma cu vre-o 3 ani a fost internata și diagnosticata cu tulburare bipolara. Ce pot face, sunt de 2 luni în conflict cu dansa și nu știu unde sa ma adresez și ce sa fac exact pt ca cineva sa poată sa intervină și sa ajungă unde trebuie pt a i se da tratamentul corespunzător problemei sale. Eu în momentul acesta sunt terminata psihic din cauza acestei situații. Va mulțumesc.
Bună seara. În urma solicitări mele către Administrație pt recalcularea penalităților am primit un răspuns din care nu înțeleg nimic. Deșii am specificat ca doresc în scris, detaliat calculul penalităților nu am primit decât un răspuns scurt. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc. Va las o adresa de e-mail. zegreanumihaela@gmail.com
Bună seara.Vin cu o întrebare și va rog sa ma lămuriți. Se pot transforma Penalitățile în Restante?
Am avut de plata la întreținere mai multicel, am reușit sa le aduc cât de cât la limita.
De exemplu am avut la întreținere
236,32(LUNA ÎN CURS)
Restante- 3362,59
Penalitati-855,39
Am achitat luna în curs și toate restantele(am gândit ca dacă plătesc acestea rămân cu penalitățile urmând sa le achit și pe acestea în următoarele 30 de zile, sa fac rost de bani)
Se afișează intretinerea(nu au trecut dezat 10 zile de când am achitat întreținerea și penalizările) și ma trezesc cu cei 855 39 de la penalități la RESTANTE, iar la penalități cu 113 29 și întreținerea normala 235,14.
Se pot transforma Penalitățile în Restante?
Vă mulțumesc și aștept un răspuns.
Exact!


SM LEGAL CONSSULT a scris:

Adica vecinul s-a referit intr-un fel indirect la dumneavoastra incat sotul sa va banuiasca pe dv ca nu ii sunteti fidela? Sau inteleg gresit? Asta ar demonstra ca vecinul va urmareste si ptr acest motiv s-ar putea spune ca va incalca intimitatea si va hartuieste.

Bună seara!
Am ceva probleme cu un vecin și mai nou ia transmis soțului sa pună camere de supraveghere. Vreau sa știu dacă pot face ceva în privința aceasta.
Nu camerele ma deranjează.
Pur și simplu ia dat de înțeles soțului altceva. Doresc a știi dacă pot face și eu alte demersuri. Va mulțumesc.
Bună ziua. Am o întrebare legata de restantele la întreținere.
Am restanta la întreținere și penalizare. Am inceput sa plătesc sa fiu cu întreținerea la zi, plătesc cât pot și de la restante și de la penalizări și totuși ma trezesc cu penalizările mari. Întrebarea mea este :Ce trebuie să-mi retina prima data administrația?
Mulțumesc.

Voinea Liviu a scris:

Parchetul(Procurorul).