avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate iroxana

Activitate iroxana

Buna ziua,
As dori sa-mi spune-ti, dupa noul Cod al muncii,daca se depune demisia in perioada de proba care este mentionata in contractul de munca incheiat cu angajatorul, este obligatorie efectuarea preavizului.
Va multumesc.
Răspuns la discuția executare la sentinta
multumesc mult pentru raspuns.
As dori sa stiu daca pentru cererea de suspendarea amanarii executiei desfiintarii constructiilor judecatorul poate cere reclamantilor o suma care sa prezinte cautine(un fel de garantie)
Buna ziua
As dori sa ma indrumati ce se mai poate face in cazul in care este o sentinta defintiva si irevocabila in care se mentioneaza pe linga altele si desfiintarea constructiilor existente.Sentinta a ramas definitiva inca din iunie 2008 ar dosarul a ajuns la executorul judecatoresc .Va rog sa ne spuneti daca se mai poate face ceva in cazul asta sa anulam executarea acestei sentinte sau suspendarea executiei.
Va multumesc.
Răspuns la discuția un sfat: cumparare apartament
Va multumesc mult .Mi-ati fost de folos.O zi buna in continuare
Răspuns la discuția un sfat: cumparare apartament
apartamentul nu are extras CF,cica ar fi cumparat de la constructor de catre investitor si revandut mie.In cazul acesta cum se procedeaza?cum se poate justifica investitorul cu ce fel de acte de la constructor ca eu sa fiu linistita ca acel apartament nu are litigii iar vanzarea lui e perfect legala,si ce acte trebuie sa fac eu cu el (la notar sau agentie)
Daca ajunge si e perfect legal doar un precontract prin agentie
Buna ziua,
Doresc sa cumpar un apartament construit nou care este cumparat nu direct de la constructor ci de la un anume investitor printr-o agetie imobiliara platind la inceput un avans apoi urmand ca la 2 sapt toata suma integrala.As dori sa imi spuneti ce acte trebuie sa fac pentru a nu avea nici un prejudiciu si a intra in posesia corecta legala a acestuia .Va multumesc.
Răspuns la discuția sfat
multumesc mult
Discuție sfat
Buna ziua,
as dori sa imi dati un sfat daca e posibil, daca am detinut un imobil din anul 2001 si pana in iunie 2008,imobil pe care l-am pierdut prin sentinta definitiva si irevocabila ,si caruia i-am platit din aceea perioada toate impozitele si cheltuielile de intretinere la zi plus unele reparatii interioare (zuraveli,reparat instalatii )cheltuieli cu blocul reparatii canal,acoperis ,zugraveli casa scarilor,pot deschide un proces pentru recuperara acestor cheltuieli facute in decursul anilor mentionati si daca se poate spune mentiona daca este de plata taxa de timbru s c-am cat este aceasta
Mai mentionez deasemenea ca in acest imobil nu s-a mai locuit din 2003 si pana in 2008.
Va multumesc
Discuție un ajutor
as dori sa stiu ce pot face in urmatorul caz; daca la adresa mea unde locuiesc eu si mama mea, fiind doar noi trecute pe extrasul funciar de proprietate, si-a facut carte de identitate fostul meu sot de care sunt divortata legal din 2004 ,acesta recasatorindu-se si schimbandu-si numele ,trecind pe numele sotie si-a schimbat CI dar si-a pastrat aceiasi adresa fara a avea declaratii din partea noastra de acceptare a acestui lucru.Ce pot face pentru a nu mai avea aceasta adresa a noastra deoarece nici nu locuieste dar si o foloseste nu ca m-ar deranja dar primeste tot felul de somatii de plata si avertismente ,folosindu-se de aceasta in fals.