avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate anatiti

Activitate anatiti

Răspuns la discuția contorizare gaze
Cum sa fie cu acordul asociatiei daca teava apartine, cu acte, presedintelui. Nu este a asociatiei. Situatia Dv. se aplca cand teava este a asociatie nu a unei sngure persoane.
Răspuns la discuția contorizare gaze
Daca este proprietarul conductei, cu act de proprietate, cum sa-l obligati?????? V-a pus o condite minora, sa va platiti intretinerea, care nu vine in portofoliul lui, ci este o poroblema de bun simt comuna. Daca avet bani sa trageti gaze dece nu va platit intai intretinerea. Curiosi oameni mai sunteti. Ati vrea sa-l dati in judecata ca nu va da acces la proprietatea sa!!!!!!!!!!
Deci va cere 20000 nu 70000. Aia 20000 nu sunt din banii ei? Deci in proces va castga ca sunt banii ei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scriptic nu a primit aparatul. Ultimul detinator, scriptic, este cel care l-a primit cu factura. Factura este ultimul document, cum sa vina o cumparatura fara factura. Cel care a primit factura este posesorul daca nu l-a predat cu proces verbal. Dupa lege vorbesc.
Răspuns la discuția Schimbare apometru
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietari nu hotaraste ce sa faca proprietarii cu banii proprii. Are apometru, il citeste, transmite la asociatie ?cum sa-l treaca la pausal? De unde sa-i treaca in plus apa si 7 m.c.? Cei care nu au apometre si sunt la pausal, este hotarare a primariei munic. Bucuresti, sa plateasca:5,25mc/pers/luna apa rece si 3,25m.c/pers/luna apa calda. Abuz din partea unora care nu cunosc legea si sunt in cond. asociatiei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi legea 196 a asociatiilor de proprietari si va veti edifica ce trebuie si ce nu trebuie sa platiti. Acolo scrie clar cum se impart cheltuielile de intretinere.
Pentru a fi si dv. in legalitate, conform legii 196, in termen de 7 zile de la afisarea listei de intretinere faceti contestatie si dati-o administratorului. Daca nu va da numar inregistrati sunet sau daca se poate video momentul cand depuneti contestatia. faceti asa in fiecare luna si nu platiti pana nu va da raspuns la contestatii. Ce este prost este faptul ca nu aveti asociatie. Pentru asta mergeti la primarie la serviciul pentru asociatii si sesizati situatia
Un raspuns complet de profesionist.
Uitati-va ce am apus mai sus: sindicatul politistilor a initiat o astfel de campanie. Asa am citit de aceea am facut referire dar nu stiu ce are sula cu prefectura in prelegerea dv mrsggvc
Am citit ca sindicatul politistilor ii ajuta pe membrii sai sa de in judecata guvernul pentru recuperarea banilor.