avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate Rulea

Activitate Rulea

Buna zuiua! Imi poate spune cineva daca un viceprimar in biroul primarului aduce injurii, amenintari si loviri unei persoane si i se intocmeste dosar penal trebuie suspendat din functie pana la solutionarea dosarului?
Va multumesc!
Obiectul acțiunii este că aș fi scris ceva despre el pe Facebook, el fiind viceprimar in localitate.

Cornel Vasile a scris:

Care este obiectul actiunii ?

Nu m-ati inteles. Lucreaza de luni pana joi de la 8.00 pana la 16.00 cu pauza de la 12.00 la 13.00 , adica 7 ore , iar vineri de la 8.00 la 14.00 cu pauza de la 12.00 la 13.00, adica 5 ore. de ore.
Buna seara !
Ma poate lamuri cineva, daca o persoana care are domiciliul ca si mine in aceeasi localitate si judet, ma poate actiona in instanta intr-un alt judet?
Multumesc!
Eu ma refer la programul de lucru al functionarilor .Adica cat sunt prezenti la munca.
Buna ziua!
In legatura cu un partaj in urma dvortului, divort care este definitiv as dori sa intreb daca pot gasi un avocat care sa ma reprezinte cu specificatia ca actoiunea judecatoreasca de partaj v-a avea loc la Judecatoria Bolintin Vale.
Va multumesc.
Am întrebat sub aspectul la care primăria in cauză are program de la 8.00 la 16.00 cu pauza de masa de o oră(12.00-13.00),iar vineri program 8.00-14.00
Buna ziua!
Stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, vinerea poate fi zi scurta? Adica programul sa fie de 5-6 ore in loc de 8 ore cum prevede legea?
Va multumesc!
Multumesc!
Dar cazul nu este de natura penala si nu are treaba cu parchetul. Iar din ce am putut afla martorul la care ma refer nu locuieste in localiatea respectiva si nici nu a fost in localitate in perioada la care se face referire in sesizarea respectiva plus ca martorul este fiica doamneai care a facut sesizarea. Daca nu a fost in localitate nu vad cum poate sustine si marturisi ceva unde nu a fost prezenta.
Va multumesc inca o data.
Multumesc pentru raspuns dar vroiam sa stiu daca eu cel impotriva caruia s-a depus sesizarea pot sa cer "Legal" sa vad/citesc declaratia marorului audiat din partea celui care sesizeaza.
Va multumesc!