avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate danmarian1977

Activitate danmarian1977

Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire data din martie și până acum judecătorii nu au trimis redactarea . Am făcut 4 cereri de urgentare redactare și nu ne baga nimeni in seama. Deoarece ne grăbim cu vânzarea unei proprietăți și ne tine pe loc aceasta redactare ne gândim să facem reclamație la CSM . Aveți idee cumva din răzbunare că îi reclamam judecătorii ar putea să repuna cauza pe rol după 6 luni de când s a dat verdictul definitiv ? Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Multumesc
Buna ziua. Am câștigat un proces de moștenire în fond , cel cu care ne am judecat a fost dat de instanta străin de succesiune prin neacceptare in termen. A făcut apel și instanta de apel a respins apelul că nefondat ( el a rămas cu plata taxei de timbru de 23.000 Ron + cheltuieli de judecată ) decizia instanței fiind definitivă . După părerea dvs are șanse să facă contestație în anulare sau revizuire și dacă poate face ce șanse ar avea să schimbe ceva ? Mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri.
Nu am primit. Între timp am fost la instanta sa vedem și pe 7 se judecă cererea de ajutor public judiciar făcută de cel care a făcut apel.
Buna ziua. Am o mica nedumerire și poate știe cineva ce poate fi. In sfârșit ne a stabilit primul termen în apel dar, scrie data : 7.12.2021 , scrie completul de judecată și apoi la Tip soluție : amână cauza . Nu prea înțeleg , au stabilit primul termen dar se știe de azi că se va amâna ? ...poate este cineva care știe . O fi oare o greșeală ? Va mulțumesc anticipat .
Buna seara . Vă mulțumesc pt răspuns
Buna ziua. Am câștigat un proces în fond și respectivul a făcut apel din 4 .05.2021. De atunci și până în acest moment nu s a stabilit nici măcar prima ședință . A făcut avocata întâmpinare de 2 luni și nu se mișca nimic. Exista vreo procedura prin care sa putem grăbi puțin lucrurile ? Mulțumesc .
Buna ziua. Am câștigat procesul în fond și au fost doi pârăti . Instanta a hotărât că ambii au de plata o sumă de bani pt cheltuieli. Doar unul din cei doi a făcut apel. Întrebarea e celălalt daca nu a făcut apel trebuie sa plătească suma de bani ? Mulțumesc
Buna seara . Daca in fond ne am judecat după vechiul cod civil și am câștigat ,cel care a făcut apel trebuia să facă în 15 zile după cum era în VCC sau in 30 după cum i a comunicat instanta ? Mulțumesc
Mulțumesc pentru raspunsuri