Clasare, ce urmeaza?
Buna ziua! Dupa ce am obtinut ordonanta de clasare, astept notificare din partea politiei rutiere de suspendare a permisului? Sau dreptul de a conduce se suspenda automat.? Fiind stare de alerta si daca nu primesc nici-o instiintare, pot circula pana la ridicarea starii de alerta +10 zile dupa?
Buna ziua! Au aparut modificari la pensia anticipata urmare a unei decizii a Curtii Constitutionale legate de existenta unui handicap? Adica nu mai conteaza perioada de dobandire a handicapului?
Sarut mana! Daca au trecut mai mult de 30 de zile de la eveniment, fara ca sa existe un CML, se poate solicita de catre cineva o evaluare medicala a victimei?
Buna ziua! Daca am serviciul la 51 km de casa, am vreo varianta de a obtine anumite avantaje ? Includerea transportului in timpul de munca, anumite bonificatii, etc?
Buna ziua! Am postat aceste intrebari pentru ca ma aflu intr-o situatie comparabila. Am acrosat un pieton pe trecerea de pietoni cu consecinte medicale minime. Victima a declarat la politie ca nu depune plangere penala.Totusi la locul accidentului a sosit o ambulanta care a facut o evaluare a leziunilor suferite. Am ajuns la o intelegere cu victima sa nu depuna plangere si sa nu scoata CML. Personalul de pe ambulanta va trimite fisa de constatare la IML si e posibil sa se emita un CML chiar daca victima nu a soliocitat acest lucru?
Cumparare vechime? Se poate cumpara vechime daca de exemplu mai am 3 ani pana la o eventuala pensionare anticipata? Daca achit din mana pot iesi la pensie mai devreme?