avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate prosecutor

Activitate prosecutor

Răspuns la discuția FURT CORA
Domnule avocat, nu am spus ca este pleonasm, am spus ca NU SUPORTA GRAD DE COMPARATIE!
PLEONÁSM, pleonasme, s.n. Eroare de exprimare constând în folosirea alăturată a unor cuvinte, construcţii, propoziţii etc. cu acelaşi înţeles. [Pr.: ple-o-] – Din fr. pléonasme.
Răspuns la discuția am furat din corra
E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune! Va rog sa cititi dosarele, nu va lasati dusi de val....
Răspuns la discuția DISTRUGERE 217 C.P.
Hmmm... Uneori ne temem sa spunem adevarul, alteori o facem intr-un mod dur! Administratorii stabilesc cand se opreste discutia juridica, cand nu mai putem discuta, cand e solutionata problema....
Ce vremuri...
Domnule Claudiu, va rog mult sa nu va suparati pe mine, dar nu ati argumentat juridic parerea dumneavoastra!
Discuție Please, help!
Am si eu o intrebare... As vrea sa ma inscriu la examenul de la INM. Stie cineva cand sed epund osarele si cand este examenul?
Scuze pentru semnele de punctuatie! Stiu ca e interzis aici!
Răspuns la discuția Furt calificat
Simt ca a facut ceva.... Ia un avocat care citeste dosarele, nu unul care merge la plezneala (nu dau nume). lol
Stimate domn, va propun, nu va impun!
Stimata doamna Andreea, nu am o definitie gresita asupra termenului, il traduc din engleza! Nu e gresit daca schimbati regula interventiei moderatorilor cu off topic!
Răspuns la discuția Culpã comunã?!
Cred ca visez... E culpa comuna cat China!!!!!!!!!!!!!!!! Daca acel conducator auto ar fi depasit limita legala (care, doamnelor si domnilor, delimiteaza contraventia de infractiune) ar fi fost concurs de infractiuni (intelegeti, doamna Gabriela?)! Cum naiba poate aprecia domnul expert (domnul Cioan), nestiind detaliile cazului, ca nu exista legatura de cauzalitate intre consumul de alcool si accidentul produs!?
Si, Othelolox, ne raportam la legea romana, nu la cea din China!
Toate cele bune tuturor!
Nu-l mai folositi aiurea, va rog!