avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate 21Diana

Activitate 21Diana

Bună! Am semnat de curând mutarea locului de muncă la o altă filială și am o nelămurire. Locația își începe activitatea din 1 septembrie. Problema îi că pe actul adițional apare data de 1 august ca fiind data de la care se începe în locația respectivă și nici măcar nu îi finalizată. Au gresit data??? Mă afectează pe viitor acest lucru? Mulțumesc!
Bună! Este normal să se scadă din salariul net impozitul? Eu știam că din cel brut însă pe cuponul de salariu este scăzut din salariul net. M-ar ajuta mult o lămurire. Mulțumesc!
Bună! Sunt sngajată de 2 saptămâni la KFC pe postul de casier. Problema mea este că a aparut o oportunitate, respectiv, un schimb de experiență prin programul Erasmus de o săptămână în Cipru. Aș vrea să știu dacă îmi pot lua 6 zile concediu fără plată sau să cer zile libere cu recuperare. Îmi este teamă de reacția angajatorului. :(
Mulțumesc!
Bună, dacă tatal meu are pensie trebuie sa depuna la Anaf o declarație unică sau ceva? Menționez ca a primit pensie din martie anul acesta. La ANAF nu îi apar veniturule în acest caz cum să procedez? Mulțumesc!
Bună, am fost chemata la un interviu și mi-sa solicitat buletinul însă acesta urmeaza sa il dau la camin pentru a-mi face mutația și nu il voi primi cel putin o saptămână. Oare as putea sa ma prezint la interviu doar cu copia si eventual o poza a buletinului? Mulțumesc!
Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o primește tatăl meu dacă nu am un cupon pentru luna iunie? Întreb pentru dosarul de bursă socială. Mulțumesc!
Și oare nu îi posibil să pun la dosar o copie după decizie in care apare suma respectiva si 2 cupoane pe lunile august și septembrie?
Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială pentru facultate, însă la dosar mi-se cer cupoanele de pensie de pe luna iunie, iulie și august a tatălui meu. Problema este că pe luna iunie nu a primit cuponul de pensie, oare cum aș putea intra in posesia unei adeverințe sau echivalent al acestuia și dacă este necesar să se prezinte tatăl meu la Casa de Pensii sau pot obține eu adeverința pt el. Mulțumesc!