avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Lavinia Buturuga

Activitate Lavinia Buturuga

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca indemnizatia pentru crestere si ingrijire copil - mama avocat a ramas tot la 600 lei lunar si daca contributia de 10 % catre Barou in aceasta perioada de 2 ani se retine din cei 600 lei ( adica contributia este de 60 lei sau 250 lei)?
Multumesc pentru lamuriri!
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Va multumesc mult! Mult spor sa aveti!
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Ma gandeam ca in 2014 se va da exclusiv din ncc si ncpc si nu ca in 2013 cateva subiecte din vcc si vcpc? Deci voi invatati ca in 2013 , adica o parte din vechiul cod si o parte din noul cod, nu?
Mersi!
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Va rog mult, daca imi puteti raspunde la o intrebare v-as fi recunoscatoare :) La civil si procedura civila invatati toate subiectele din ncc si ncpc sau exact ca in tematica din 2013 ?
Multumesc mult si spor!
Răspuns la discuția Dosar nesolutionat ANRP
Buna seara,

In cazul in care mai sunteti interesat de rezolvarea acestui caz, va rog sa ma contactati, pentru a va putea ajuta.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Multumesc mult PHS!
Inseamna ca avem de invatat doar drept civil. partea generala din vechiul cod , iar restul din ncc.
Iar cpc ramane din vechiul , nu?:)
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Salutare! sunt si eu noua pe aici..
V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde la urmatoarea intrebare, ca sa nu mai caut eu in cele 399 de pagini :sorry: ..la civil invatati din tematica din 2012? si numai dupa ncc ?? ncpc prepusup ca nu va fi pt examen..stie cineva ceva??
multumesc mult!
In acest caz puteti face o cerere de prelungire a termenului in care sunteti obligat sa va prezentati la Serviciul de protectie a victimelor si reintegrare sociala a infractorilor ( in cazul dvs) motivand faptul ca nu va puteti prezenta la termenele stabilite de instanta intrucat prestati o activitate salariala in strainatate ( depuneti si documentele necesare) si nu din cauza relei credinte.
Răspuns la discuția m-au acuzat de furt Carrefour
In cazul in care se constata ca fapta savarsita nu prezinta pericolul social al unei infractiuni, conform art. 18/1, alin.3 C.p. procurorul sau instanta POATE aplica una din amenzile administrative ( amenda de la 10 lei la 1000 lei).
Răspuns la discuția Trafic de droguri
Potrivit Legii nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, art. 2, alin.1 prevede ca vanzarea de droguri de risc - respectiv marijuana ( cannabis) se sanctioneaza cu pedeapsa inchisorii de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
Faptul ca nu ati mai savarsit o alta infractiune anterior nu are relevanta.