avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate CRIS1918

Activitate CRIS1918

Buna ziua.Am o problemă de sănătate din cauza activitatii pe care o desfasor in cadrul firmei in care lucrez.Pot da in judecată firma si sa le cer despăgubiri?
Buna ziua. Am o datorie la fondul de rulment de 60 de lei(am uitat de ei)Azi am primit scris ca o sa ma dea in judecata daca nu achit suma pana la data de...Datoria este de mai mult de 5 ani.Se prescrie aceasta datorie sau nu?O sa o achit dar vreau sa stiu daca se prescrie sau nu ca prea face ce vrea administratora
Buna ziua.Unde pot face plangere impotriva asociatiei de proprietari?Pe la inceputul anului s-au cerut bani pentru niste lucrari la tevile subsolului in jur de 600 de lei de familie.In urma acestor lucrari in baia mea (stau la parter)miroase a canal si am plin de musculite.Am anuntat administratora si se pare ca degeaba.Colac peste pupaza primesc o somatie pentru fondul de rulment de 60 de lei.
Multumesc frumos pentru sfat

E=mc² a scris:

Amenințarea cu moartea este infracțiune și se pedepsește. Plângerea penală trebuie formulată cât mai bine in sensul descrierii faptei în mod corespunzător iar dovezile pe care se sprijină se impune să fie apte a demonstra existența infracțiunii. Plângerea penală împreună cu probele pe care se sprijină ar trebui înregistrată la parchetul judecătoriei pe raza căruia este domiciliul părții vătămate. Totodată poate fi solitar un ordin de restricție. In ceea ce privește copiii aceștia trebuie la rândul lor feriți pentru evitarea impactului emoțional. Consider că este necesar a fi luați de mama atunci când decide sa plece.

Buna seara.O cunostinta foarte draga urmeaza sa divorteze (are 2ua fete) sotul o ameninta cu moartea iar aceasta a depus plangere la politie.Sotul urmeaza sa vina acasa sa isi ia lucrurile personale iar sotia nu stie daca poate pleca cu fetele de la domiciliu cand urmraza sa vina acesta acasa findu-i frica de el.Plecarea ei o poate afecta pe viitor relationat la fete ?O poate acuza de rapire sau orice altceva?
Buna ziua.Va rog foarte foarte frumos sa imi spuneti în afara de școală unde mai pot face sesizare împotriva unor copii care își bat joc verbal si fizic de copilul meu.
Buna ziua,am ramas restanta la taxe la bloc si mi s-au pus penalitati.Va rog frumos sa imi spuneti daca trebuiau sa ma anunte sau nu ca se vor pune aceste penalitati si daca trebuia anuntat verbal sau scris?
Buna ziua imi puteti spune va rog foarte frumos daca somatiile pentru neplata la taxe trebuie inmanate persoal,si daca nu au fost inmanate personal atunci se iau in considerare?
Buna dimineata.Va rog frumos sa imi spuneti daca cheltuielile din scaraA(reparatii canalizare care costa undeva la 300 de mil lei vechi)Sunt obligatorii si pentru scara B.Se considera ca fiind bun comun?Multumesc frumos.
Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu foarte mulți ani în urmă de care am uitat si spre surprinderea mea mi-au găsit adresa si au trimis o scrisoare cei de la EOS KSI?Multumesc anticipat