avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate Dorin Voicilas

Activitate Dorin Voicilas

Orice expert poate fi tras la răspundere civilă delictuală dacă din probe rezultă fără nicio îndoială că a alterat într-un fel sau altul raportul întocmit.
Trebuie să depuneți o cerere la Primărie să vă dea acordul să construiți, astfel beneficiind de un drept de superficie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă pârâta renunță la apel înseamnă că acceptă hotărârea instanței de fond. Prin urmare, după confirmarea renunțării la apel, hotărârea instanței de fond devine definitivă.
În primul rând, trebuie să discutați cu distribuitorul de energie electrică. Să vă pună la dispoziție aprobările în baza cărora au tras firul de înaltă tensiune. Firele acestea nu pot fi trase oricum și oriunde, având în vedere că în cazul dvs. vă confruntați cu o așa-zisă atingere adusă dreptului de proprietate, în condițiile în care, legal, nu puteți construi la aceleași standarde ca atunci când deasupra terenului nu ar exista niciun fir de înaltă tensiune. Eu zic că problema se poate rezolva. Voință să existe! Întrebați și la Primărie cum a fost posibil așa ceva! Primăria știe.
Răspuns la discuția Acuzație furt de curent
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați la un avocat care să vă îndrume și eventual să vă asiste/reprezinte în dosarul penal. Se pare că nu ați fi vinovat din ce spuneți, dar problema nu poate fi rezolvată așa ușor, fără argumente și probe temeinice în apărarea dvs..
Căsătoria se poate încheia și în orașul în care locuiți efectiv. Potrivit art. 279, alin. (2) Cod civil, prin excepție, căsătoria se poate celebra, cu aprobarea primarului, de către un ofițer de stare civilă de la o altă primărie decât cea în a cărei rază teritorială domiciliază sau își au reședința viitorii soți, cu obligativitatea înștiințării primăriei de domiciliu sau de reședință a viitorilor soți, în vederea publicării.
Trebuie să vă lămurească cei de la ANAF ce reprezintă acea sumă. ANAF poate pune poprire pe cont fără să vă înștiințeze în prealabil.
Răspuns la discuția Moștenire În ...
Dacă aveți pașaport românesc expirat înseamnă că aveți și cetățenie română. Sau ați renunțat la cetățenia română? Ideea e că pentru a intra în posesia apartamentului din București trebuie să dezbateți succesiunea și după aceea, devenind proprietar al apartamentului, puteți să faceți ce doriți cu el. Bine ar fi să vă consultați cu un avocat.
Primăria nu este obligată de nicio normă juridică să accepte o evaluare făcută de un alt expert.