avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate Dorin Voicilas

Activitate Dorin Voicilas

Scrieți mult și nu pricepeți nimic. Precizați legea care obligă pe cineva să încălzească o locuință! De vorbărie ne-am săturat. Și încă ceva - una este să te debranșezi (eventual nelegal) și alta este să închizi tu caloriferele că așa îți place sau vrei...

Adam Grecu a scris:

Daca si un avocat considera ca:
Asta chiar că ar fi culmea.

Apoi sa ma lasati cu scoala de avocatura pe care ati urmat-o... Eu insa banuiesc ca si dupa ce terminati cursurile, mai cititi cate ceva, dar se pare ca nu aveti astfel de preocupari.
Faza este ca nici legislatia noastra nu se omoara in acest sens, de aceea raspunsul dvs. ar trebui sa va vedeti de treaba, adica sa nu raspundeti ca afara ploua....
Va las sa va mai documentati. Adica, daca afara sunt -16 grade C, in casa omului deconectat sau care are CT, dar nu porneste incalzirea pen'ca este plecat in Brazilia, tre sa fie, undeva -12, -14 grade, da? Observati ca si asa omu' fura 2-3 grade - de unde? De fapt in casa deconectaului sunt cam +14 sau chiar +15 grade - pentru ca in acel bloc mai sunt proprietari care isi incalzesc locuintele prin sistemul centralizat de incalzire, adica mai sunt tevi prin subsol, pe spatiile comune, tevi verticale care trec si prin locuinta celui care nu-si incalzeste locuinte si de aceea, as. prop. le repartizeaza si acestora costuri cu incalzirea locuintelor. Mai rea este situatia acolo unde toate locuintele au centrale proprii; in aceasta situatie vecinii direct afectati: sus-jos-dreapta-stanga + spatiile comune, contribuie din plin la incalzire locuintei "impricinatului", deci nu-i asa ca-i culmea?



Vă poate executa silit pentru că aveți o datorie.
Asta chiar că ar fi culmea.
Altă soluție nu există în afara unei acțiuni în instanță de rectificare Carte funciară. Apelați la un avocat - acțiunea nu e simplă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de întreținere se va trimite în continuare pe numele tutorelui. Copilul, fiind acum major, poate primi direct pensia de întreținere, dar trebuie să vă înțelegeți amiabil în acest sens cu persoana care plătește.
Luați legătura cu un avocat să vă reprezinte în fața executorului.
Dacă executarea silită va fi desființată, puteți să vă recuperați banii printr-o acțiune de întoarcere a executării.
Nu văd cu ce v-ar putea ajuta să depuneți plângerea penală în dosarul civil, în care vă judecați cu angajatorul. Multă lume uită că un dosar penal nu este public în faza de cercetare penală. Cu privire la imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea nu o să vi se dea dvs. Solicitați organului de cercetare penală să ceară imaginile, dacă plângerea penală are legătură cu ceea ce povestiți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să luați legătura cu Ambasada României în Danemarca, să aflați mai multe informații.
Dacă nu se poate face act adițional, un e-mail cu contul bancar curent ajută în cazul în care apar dispute.