Mi s-a comunicat o somatie din partea avocatului proprietarului pe care era trecuta si parafa unui executor judecatoresc.
Nu era o somatie in care se precizeze decizia instantei de a fi evacuat.
Avocatul nu a apelat la instanta.
Pur si simplu intr-o hartie era invocata desfacerea unilaterala a comodatului; pe aceasta fiind pusa parafa unui executor judecatoresc.
La termenul dat de respectivul avocat m-am pomenit cu lucrurile in strada.
Nu am semnat nici o hartie.
Nici macar nu mai erau toate lucrurile. In momentul in care proprietarul mi-a lipit aceea hartie pe usa, am solicitat avocatului sa imi comunice daca exista o hotarare judecatoreasca prin care s-a decis evacuarea mea, dar acesta nu mi-a raspuns.
La termenul dat de proprietar eram in spital, iar propietarul a luat legatura cu unele rude, aceste semnand o hartie din partea executorului judecatoresc.
Nu eu le-am trimis pe respectivele rude. Eu inca asteptam ca unul dintre avocat si executorul judecatoresc sa imi comunice decizia instantei.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Executorul nu acționa fără un titlu executoriu, nu se risca nimeni pt evacuarea dvs dintr o garsoniera.Daca a fostul executor se încheia un.proces verbal ,vi se comunica o somație din timp etc.Mergeti cu actele la avocat pt o discuție sau dacă nu vreți sa cheltuiți bani și sa pierdeți timp va vedeți de treaba...