avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate niros_e

Activitate niros_e

Nu sunt

Cornel Vasile a scris:

Verificati si reveniti cu detalii.

Nu am observat.

Cornel Vasile a scris:

In Regulamentul intern sunt si criterii de acordare a voucherelor de vacanta ?

Buna seara.Daca la o firmă privată se dau vouchere de vacanță,acestea se pot anula pt. un salariat pe motive disciplinare? In regulamentul de ordine interioara al firmei este un articol care prevede aceasta sancțiune suplimentara .Este legală aceasta măsură? Va mulțumesc!
Discuție Taxa cimitir
Părinții mei, decedați acum, au avut 2 locuri de veci cumpărate. Eu, după decesul lor, nu am făcut succesiunea decât pentru o singura persoana, din motive financiare. La administrația cimitirului nu m-i se permite sa plătesc taxa pt ambele locuri, pe motiv ca nu sunt proprietar pe unul. Menționez ca sunt singurul moștenitor, dar lipsa banilor m-a împiedicat sa fac și a doua succesiune. Ma tem ca imi va fi confiscat al doilea loc, pe motiv de neplata. Cum ma sfătuiți sa reglez situația, încă nedispunand de banii pt succesiune? Va mulțumesc, cu respect!
Un bună ziua. Va rog, am dubii cu modul în care mi-au calculat cei din firma retribuție la c. M. Am fost internat la chirurgie din 17 09 2018 pana la 22 09 2018 cod 06 și am avut în continuare pana la 22 11 2018 cu cod 01. În februarie 2019 am fost internat din nou de la 13 02 2019 pana la 02 03 2019 cu cod 06 și de atunci pana în prezent sunt în c. M. În luna decembrie și ianuarie am avut 3740 brut, în luna martie 4157 brut iar în celelalte luni 3420 brut. Puteți, va rog, sa îmi spuneți ce suma trebuie sa iau.pe luna martie? Menționez ca după 90 zile de cm am fost la comisie pt prelungirea cm. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor, cu stima, niros

Bună sera! Mi-Am dat demisia de curând, concediul de anul trecut fiind neefectuat .La lichidare calculul la banii pe concediu 2017 a fost făcut conform salariului 2017 adică 1450 lei brut .Este în regula , având în vedere ca acum salariul s-a mărit?
buna seara
Sunt angajata la o firma de curatenie ,la o locatie fixa .Sefii vor sa imi schimbe locatia ,la o echipa mobila ,lucru cu care nu sunt de acord .Pot fi concendiata fara drept de somaj daca refuz mutarea ?Cum pot evita desfacerea contractului sau macar sa beneficiez de somaj ? Am peste 3 ani la firma respectiva in aceasta locatie !
Va multumesc !
ce trebuie sa fac pt a schimba titularul contractului cu distrigazul ,prin prisma faptului ca titularul (tatal meu ) a decedat si ,vreau sa trec contractul pe numele meu, insa nu am succesiunea facuta .Mentionez ca sunt singurul fiu al parintilor mei (ambii decedati ) si locuiesc la adresa respectiva (a decedatului) impreuna cu sotia si 1 copil .Va multumesc, cu stima!
Buna ziua.Sunt din Ploiesti,am incalzire cu gaze , si am urmatoarea intrebare ..pot beneficia de ajutorul de incalzire a locuintei in conditia in care tatal meu (proprietarul locuintei ) a decedat ,eu sunt singurul mostenitor (mama fiind decedata anterior ) insa nu am facut succesiunea (din motive financiare )
Discuție Succesiune
in conditia in care sunt singurul fiu al parintilor mei, ambii fiind decedati, pot face succesiunea si altfel decat la notar? spunea cineva ca se poate la primarie, cu conditia sa fiu singurul mostenitor . e real ? Va multumesc, cu stima !