avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Boy Cristian

Activitate Boy Cristian

Răspuns la discuția Furt calificat
O să primești amendă, că pentru furt din magazine se dă amendă

AdiTop12 a scris:

Eu impreuna cu doua prietene am furat din mall Bacau din magazinul Dm mai multe produse cosmetie in valoare de 650 de ron si produsele au fost date inapoi initial am zis ca pe acele fete nu le cunosc dar dupa am recunoscut si am fost la politie am dat declaratie acuma ce urmeaza fac puscarie va rog ajutati-ma sunt disperat!!! Ce o sa patesc

Se dă transa a doua de bani la pensionari cu pensii mici? Când? Una sa dat în februarie,dar nu știu se dă încă una sau nu?
Răspuns la discuția acuzat de furt
Nu ți se întâmplă nimic,o să primești o amendă,

ContSters212732 a scris:

am 23 ani si sunt din galati!am lucrat la o firma de paza pana in dimineata zilei in care postez intrebarea mea. am fost in tura de noapte si in timpul serviciului, am sustras aprox 10 kg de fier vechi din unitatea pe care o pazeam(un centru de colectare fier vechi)!la iesirea din tura,a ajuns beneficiarul(propietarul)unitatii si a observat ca rucsacul meu era cam greoi,deci suspect!atunci,acesta mia cerut sa ii arat ce am in rucsac si am facut intocmai!observand ca am fier vechi in rucsac mia zis sa il inapoiez imediat,ceea ce am si facut,cerandu-mi scuze in acelas timp pt fapta mea!apoi acesta a telefonat firmei la care lucram,a reclamat fapta,iar eu am fost concediat!am inteles de la sefi(daca ar fi adevarat) ca propietarul intentioneaza sa imi deschida dosar penal!va intreb daca pt 10 kg de fier vechi e posibil sa mi se intocmeasca dosar penal,si daca da,ce ma poate astepta in urma eventualului demers?e prima oara cand fac asa ceva;este posibil sa se tina cont si de aspectul asta?multumesc anticipat!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O să primești amendă

AnaMaria127383 a scris:

Buna ziua
Luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare de 280 de lei
Am fost amprentată
Dar încă nu m au sunat sa dau declarații sau ceva
Ce amenda pot sa primesc ? Și ce sancțiuni o sa mi se aplice ?

Răspuns la discuția Furt din magazin
Se dă amendă în cuantum de 500 lei

martensftw a scris:

Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , apoi am vrut sa ies pe portile senzormatice acestea s-au declansat cei de la paza au venit spre mine , eu am recunoscut imediat ca am furat acele produse si am fost dus intr-un loc amenajat au chemat politia . cei din magazin au facut plangere la politie dar si-au recuperat prejudiciu intreg la modu sigurantele preturile si tot inca erau pe produse . am fost dus la sectie am complectat declaratia am facut poze am fost amprentat as vrea sa stiu daca se intocmeste dosar penal sau ce sa va intampla voi fi chemat in instanta ... este prima data cand interactionez cu politia in ilegalitati . Astept un raspun multumesc.

Pentru furt din magazine se dă amendă în cuantum de 500 lei %

mirciunelius a scris:

Buna ziua,

am fost prins la iesirea din magazin, dupa casele de marcat din Auchan, avand in rucsac produse alimentare in valoare de 102 lei.
A fost chemata politia, s-a intocmit un proces verbal, intr-unul din birourile magazinului, semnat si de mine; in el se specifica ceea ce s-a intamplat in fapt.
Ulterior predarii bunurilor reprezentatului magazinului [sef tura paza] am fost transportat la sectia de politie unde am fost fotografiat, amprentat si unde mi s-a adus la cunostinta faptul ca sunt incadrat ca suspect in dosarul penal nr xyz.; tot aici am mai dat o declaratie [alta], specificand iar, putin reformulat, cele intamplate.

Ce urmeaza sa se intample ? voi mai fi chemat si la alte audieri ?---care este termenul? in cat timp trebuie sa primesc in scris urmatorul document [exista vreun termen, ex.90 zile ?]

Exista vreo cale de a scapa de partea penala si sub ce forma ? [...retragerea plangerii, impacarea partilor etc.?]

Sunt foarte stresat si nu stiu daca trebuie, si cum, sa actionez ?

Mentionez ca nu am mai avut niciun fel de probleme penale, vreodata., anterior.

Multumesc tare fain!


Pentru furt din magazine prejudiciu recuperat se dă amendă în cuantum de 500 lei %