avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate erebul

Activitate erebul

Răspuns la discuția Mica reforma in justitie
Ma astept ca mica reforma sa scada numarul de dosare din instantele de drept comun din Romania.
[ link extern ] /
Răspuns la discuția executare silita pensionar
Daca i se va pune poprire pe pensie de catre mai multi creditori cuantumul maxim poate fi 1/2 din venitul net al tatalui dumneavoastra,respectiv pensia dumnealui.
Răspuns la discuția amenda jandarmerie.
Daca considerati ca ati fost nedreptatit puteti face contestatie la executare.
Răspuns la discuția restanta banca
Creditul dumneavostra nu este la EOS, este in continuare la Banca Romaneasca.Ei sunt intermediarii intre dumneavoastra si banca.V-au sunat la 2 zile de intarziere sa va anunte ca la 30 de zile o sa fiti introdus in Biroul de credite.Mai nou aceasta este politica bancii sa apeleze sa apeleze la astfel de intermedieri.
Linkuri:
Cod de procedura Civil: [ link extern ]
Cod de procedura Penal: [ link extern ]

Pareri ceva?
care este valoarea taxei judiciare de timbru in cazul unei actiuni de somatie de plata?....tot 39 RON sau a fost schimbata prin noua lege?
Răspuns la discuția somatia de plata
alexandra2006ro a scris:

Taxa de timbru judiciar 50 lei se achita la Directia de taxe si impozite acolo unde isi are sediul social debitorul,OP sau chitanta in original impreuna cu timbru judiciar in valoare de 1,5 lei se depun odata cu cerea la instanta
.
dar mai verificati odata Leg.276/2009 cea care a schimbat di 17.07.2009 taxele de timbru

S-a modificat taxa de timbru judiciar de la 39 la 50 RON?....eu mam uitat pe lege si parca nu am observat aceasta schimbare...
Răspuns la discuția somatia de plata
nu este posibil....a fost posibil o perioada dupa aparitia OG 5/2001, articolul care permitea s-a abrogat intre timp.....am impresia din cauza unei exceptii de neconstitutionalitate....
Răspuns la discuția sc de negasit! cum o executam?
plangerea penala nu isi are nici un rost.......PFA raspunde cu patrimoniul,asta daca are....
Discuție 119/2007....
Care este instanta competenta pentru solutionarea O.U.G 119/2007?