avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate katalin1410

Activitate katalin1410

Răspuns la discuția POPRIRE SALARIU
exista in tara asta drepturi pentru populatie, bugetari sau militari care sa-i apere in fata bancilor si executorilor judecatoresti care capuseaza sistemul juridic?
NU
Biroul de credite este legal?
atunci ce ne ramane de facut sa putem duce un trai cat de cat decent domnilor avocatii?

Cu respect
Discuție Datori la banci
avem si noi ramani o lege care sa ne apere in cazul in care nu mai putem plati ratele la banci?
Discuție credit auto
pensionar- credit auto pe 10ani achitat 3 ani, am facut cerere la banca pt reesalonarea datoriei dar banca refuza, am cerut pradarea gajului (aototurismul) si stingerea datoriei. Banca a pretins pe langa predarea gajului si plata unei terte sume pe mitiv ca gajul nu mai acopera suma imprumutata , adica pe le dau si masina dar raman si cu rate ce ma sfatuiti

Discuție accident auto
accident pe zebra"1 persoana,11zile spital(cap spart,3 coaste rupte,plaman usor lezat,fara alte complicati,cam 5-7zile dupa opinia unui dr.specialist,dar el a facut cea facut si a stat 11zile)VREA 5000EURO,fara a mai negocia sau depune plangere ,ce ma sfatuiti?
=D>multumesc foarte mult asa am sa fac.
SCUZATI mai pe romaneste? va rog
Actul de vanzare-cumparare al locuintei dateaza din 1992,incheiat de propietar si ICRAL.la solicitarea propietarului adresata Administratiei Fiscale zonale,pentru eliberarea unei adeverinte fiscale(pt.cadastru si intabulare) in luna noembrie 2008.a avut surpriza sa afele ca propietatea fusese "dobindita"de o ruda decdata in 1996,in urma unui act de donatie din anul1992,intra in vigoare anul acesta,act despre care propietarul nu are cunostinta si pe care nu la semnat.Rolul pt.aceasta locuinta fiind schimbat,la actuala adresa figurand ca propietar,ruda decedata.
CE SE POATE FACE IN ACEASTA PRIVINTA?
Răspuns la discuția cum sa radiez o masina vanduta
doar o parte din pret.fara nici o dovada ce modalitate de constrangere se poate aplica?
am dat masina unei persoane urmand sa facem acuele de vanzare a doua zi,dar persoana nu a mai venit,cartea masini si actele masini sunt la mine cum o pot radia?