da nu numai eu sunt in cauză sfătuiesc pe toți cei aflați în situația mea sa meargă direct pe cale de instanta nu se rezolva nici fara a merge în instanță.
am făcut contestație și la DSP iar aceștia au dat că nu au trei medici să lntruneasca o comisie unde sa fiu evaluat și să de-a un verdict drept iar Directorul magazinului se folosește de puterea care o are vrlnd cu orice preț a mă da afara a scăpa de mine ce pot face va mulțumesc tare mult.
Menționez este vorba de magazin Leroy Merlin sun Plaza București unde lmi desfășor activitatea de 7 ani iar acest director cu lntelegere ln prealabil cu medic medicina muncii fara sa fiu evaluat de acel doctor fara sa mă vadă s dat se recomanda schimbarea funcției iar directorul Magazinului mi-a lnchis toate drepturile dlndumi posibilitatea doar ln instanta a contesta decizia de abuz care au făcută fata de mine ce tr sa fac va mulțumesc cu deosebit respect.
Sunt apt condiționat de trei ani acum Directorul magazinului a făcut o lntelegere cu medic medicina muncii am fost trimis pentru medicina muncii lnainte de data evaluării iar acel doctor a dat se recomanda schimbarea funcției fara sa mă vadă fizic fara să mă evalueze medical și a dat se recomanda schimbarea funcției de care angajatorul a pus-o ln practica eu ne fiind de acord și ne semlnd schimbară funcției vazlnd asta mi-a dat posibilitatea dor prin instanta sa pot să mă apăr el deja dchimblndumi funcție fara o evaluare corecta .
Angajatorul mi-a schimbat lncadrarea fara că eu sa semnez folosindu-se de medic medicina muncii care supne se recomanda schimbarea funcției dar acest medic nu mă văzul nu mă consultat ce pot face ln situația asta.
Buna seara Directorul Magazinului lmpreuna cu subalternul sau și lmpreuna cu un doctor care nu m-a văzut fizic nu m-a evaluat eu fiind apt condiționat mi-au falsificat fisa medicinii muncii eu de fapt și de drept nu am fost văzut de acel medic la care ma trimis acest director faclnd un abuz un fals ln acte și dstruglndumi sănătatea ce pot face.
Sunt apt condiționat de trei ani iar angajatorul lmpreuna cu medicul de medicina muncii care practic nu mă evaluat mi-a schimbat funcția și mă obligă să semnez schimbarea postului am făcut sesizare la DSP iar cei de acolo au tr scris că nu au trei medici să lntruneasca evalorea mea ce pot face acestui abuz.
Lucrez la Leroy merlyn sun Plaza Directorul magazinului lmpreuna cu subalternul lui au făcut abuzuri ln fisa mea de medicina muncii am contestat la DSP iar cei de acolo au spus că,nu au trei medici să mă convoace pentru a stabili și a da un verdict este strigător la cer cum sunt mlna ln mlna uni cu alți iar eu un om de rând am rămas fără serviciu și nu am unde sa mă plng unde sa mi să facă dreptate de aceste abuzuri care le fac acest indivizi care sunt puși ln functii și care fac ce vor.Pe acest Director inuman de la magazinul Leroy Merlin san Plaza avlnd puterea ln mlna și fiind magazinul lui de la mămica lui de acasă face ce vrea el .Cum pot fi ajutat avlnd toate actele doveditoare ale acestor abuzuri făcute de acest Director de la Leroy Merlin sun Plaza.