As dori sa imi spuneti daca sau ce riscuri am ca persoana fizica in cazul in care as fi mandatarul unei firme acuzate de moartea a doua persoane , (firma efectua niste lucrari la un bloc si doua persoane locatare al acelui bloc s-au asfixiat)
In urma cu un an fostul meu sot a obtinut prin sentinta civila un program de vizitare al copilului nostru minor , program care -i da dreptul sa il ia in vacante la domiciliul lui , si de 2 ori pe luna in timpul scolii.De cateva luni acesta nu il mai ia pe copil motivand diverse si banuiesc ca nu il va lua nici in vacanta . El ar trebui sa respecte acea hotarare judecatoreasca sau poate veni dupa bunul lui plac ? Cui ar trebui sa ma adresez?
In urma unui control de la finante mi-au fost stabilite niste sume de plata , intre timp eu am vandut un imobil care era proprietatea firmei pentru a plati datoria pe care firma o avea la banca . Sumele nu sunt inca scadente , dar au venit finantele sa puna sechestru asigurator pe bunurile firmei . In cazul in care firma nu are bunuri ar putea sa puna sechestru pe averea personala a administratorului ?
va rog sa-mi spuneti daca pot fi trsa la raspundere in cazul in care am inregistrat in contabilitatea firmei facturi primite de la o firma care de fapt s-a dovedit ca este inexistenta , firma noastra fiind de buna credinta .
In cazul in care fostul meu sot nu mai detine o locuinta , are dreptul sa mai ia copilul si pe timpul noptii ? La momentul in care a obtinut dreptul la vizita avea o locuinta inchiriata dar acum duce copilul (atunci cind binevoieste sa-l ia ) la tot felul de rude de-ale lui si mie nu imi convine aceasta situatie . Va multumesc .
Buna seara . Va rog sa-mi spune-ti unde sa ma adresez in cazul in care fostul meu sot nu respecta programul de vizitare al copilului minor pe care il avem , in sensul ca il ia doar dupa bunul lui plac , nu respecta decizia judecatoreasca . Va multumesc.
Buna seara . As dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Firma mea a subinchiriat un spatiu de la o societate comerciala . Este corect sa mi se factureze chiria cu TVA ?