Vreau să transfer un elev în timpul vacanței între CLS 11 și 12, de la un liceu din oraș la unul de la țară. Cum se poate face, in timpul vacanței?
Mulțumesc
Este mai simplu sa transferi un elev de la o școală la alta, într-o altă localitate,sau in timpul anului ?
Dacă școala primitoare aprobă,poate cineva , o instituție să nu dea voie ? Cum se procedează?
Mulțumesc!
Bună ziua, chiar dacă sunt. căsătorită,pot face partajul bunurilor, a casei dacă și soțul este de acord?
De fapt, casa a fost cumpărată de el înainte de căsătorie,nu cred că intră la partaj. Avem și un copil.
Mulțumesc
Bună seara, am fost căsătorită, am divorțat la înțelegere la notar. In timpul căsătoriei am cumpărat o casă împreună prin programul,, prima casă,, pe care am plătit -o și o plătesc doar eu in continuare.Nu am făcut partajul pentru că el nu vrea. Avem împreună un copil, dar el mai are încă doi din alta căsătorie. De când ne-am căsătorit,de 6 ani ,el a stat acasă doar preț de 1 an. Acum nu mai locuiește cu mine,dar când vrea el, vine să vadă copilul. Tot ce este in casă,energie,tv, reparații,plătesc doar eu. Nu vad rostul, plătesc doar eu casa ,suntem despărțiți, dar are și el drept la casă. Ce pot face sa fie casa doar a mea și a băiatului meu. Mulțumesc!
Bună seara, băiatul meu a cumpărat o casă. După câtva timp s-a căsătorit. Fata respectivă avea o datorie mai veche și i se oprea din salariu 1/3. In condițiile in care ea nu mai plătește, sau dacă respectiva moare, poate fi casa fiului meu in pericol având în vedere datoria soției?
Mulțumesc!