avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate mariamiha96

Activitate mariamiha96

Daca tatăl meu a lăsat prin testament toate bunurile la o persoana străină, eu fiind singurul copil , ce pot sa fac?
Dacă soțul deține casa dobândită prin donație de la părinții lui după decesul soțului soția rămâne moștenitor ?
Pai oricum nu are do

adrian@13 a scris:

Nu mizați pe faptul că nu are dovezi. În cazul în care se va face o anchetă, se vor găsi și dovezile. Totuți, în situația prea puțin probabilă în care nu vor fi descoperite dovezile, dosarul cu plângerea lui se va clasa.

Buna ziua, și în cazul în care nu are dovezi ce se întâmplă ?

adrian@13 a scris:

Bună dimineața! Ceea ce ați făcut dumneavoastră constituie infracțiune și, da, puteți fi trimisa în judecată și condamnată pentru acces ilegal la un sistem informatic și violarea vieții private. Nu are relevanță faptul că abonamentul era plătit de dumneavoastră.

Daca l-am urmărit pe concubinul cu care am copii de 11 ani și urma să mă căsătoresc, pt că nu aveam încredere în el i-am urmărit telefonul și am înregistrat audio cu el în care reiese faptul că m-a înșelat, in repetate rânduri, pot fi condamnata daca mă dă în judecată ? Telefonul este pe abonament și este pe numele meu, eu am instalat pe el o aplicație de urmărire audio și locație.
Care sunt șansele să obțin autoritate părintească exclusiva ? Tatăl nu s-a îngrijit de copii nici în timpul sarcinii nici după, nu l-a interesat , și doar ca sa îmi facă mie in ambiție că i-am spus că o să îl dau in judecata a spus că o să ceară custodia unuia din copii, are șanse să obțină asta ? El neavând un loc de muncă stabil, pleacă și vine din tara când are chef, neavând un domiciliu stabil, are istoric negativ , a fost închis în diferite ocazii care denotă faptul că este neserios și iresponsabil, eu locuiesc cu chirie dar am un loc de muncă stabil și o am pe mama mea care mă ajută cu creșterea copiilor, mulțumesc mult pentru răspuns.
Bună ziua, tatăl imatur și iresponsabil nu și-a recunoscut copii la naștere, (gemeni) ce voi putea obține daca îl dau in judecata și cer testul de paternitate și pensie alimentara ? Ar avea dreptul să ia copii la el ?
Bună ziua, se mai poate modifica un certificat de naștere al unui născut după ce a fost eliberat ? Mă interesează dacă se poate nota tatal pe certificat după ce a fost eliberat. Asta in condițiile in care tatăl nu reușește să ajungă la timpul potrivit sa recunoască copilul, o poate face oricând ? Mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua, sunt însărcinată cu gemeni despărțita de tatăl copiilor, și dorim de comun acord sa păstreze fiecare câte un copil după ce se vor naște, bineînțeles fiecare sa aibă dreptul doar pt acel copil cu care rămâne fără alte obligații și eu de asemenea, adică cu custodia totală în fiecare parte, fiecare sa răspundă doar pt copilul aflat în custodie,
care ar fi demersurile ? Menționez că nu suntem căsătoriți.
Va rog frumos un răspuns și va mulțumesc din suflet.