1. este obligatoriu ca instruirea angajatilor cu privire la protectia PSI sa fie realizata de o persoana autorizata in acest sens?
sau poate fi factuta de administratorul/ asociatul srl-ului.
mentionez ca activitatea de birou (contabilitate) este desfasurata intr-un apartament dintr-un bloc de locuinte.
2. ce lege reglementeaza aceasta obligatie?
3. este acelasi lucru cu securitate si sanatate in munca - acum am gasit domeniul acesta in cadrul forumului avocatnet
Detin un teren in indiviziune cu inca trei persoane ca urmare a decesului tatalui meu.doresc sa vand dar una din persoanele coproprietare nu doreste acest lucru.
1. pot sa ies din indiviziune fara acordul/semnatura acestei persoane?
2. am facut succesiune, terenul nu are realizat cadastru. pentru realizarea acestuia este necesara semnatura tuturor coproprietarilor?
3. de unde pot obtine un extras CF pentru a vedea cui apartine terenul? trebuie sa ma adresez organelor locale sau este suficient sa intru la orice notar si sa solicit contra unei taxe un extras de CF pentru informare?
va multumesc
daca ati cumparat prin intermediul unei agentii atunci demersurile trebuiau facuta de catre agentie, nu de dvs. agentia vinde bilete de calatorie, deci raspunde de ce vinde! reclamati la anpc agentia si compania aeriana. daca cumparati direct de la companie atunci va razboiati direct cu ea. asa cineva si-a asumat rolul de vanzator cu bunele (comisionul) si relele (riscul)
ba da se iau in calcul. rectific la punctul 2 de mai sus:
2. ramaneti dator cu diferenta dintre datoria actuala (rest credit + rest dobanda) catre banca si suma cu care s-a vandut imobilul
faptul ca in rata este doar 20% credit restul de 80% este dobanda nu este in avantajul dvs.
problema este ca piata imobiliara a scazut mult si probabil valoarea actuala a garsonierei este mult mai mica decat valoarea din 2008.
sunt administrator unic si asociat cu 52% intr-un srl. asociatii mei nu au mai dat nici un semn de viata de mult timp si nu pot sa depun bilantul pentru ca mi se solicita semnaturile lor. cum as putea sa-mi derulez activitatea la firma fara aceste semnaturi? a fost inregistrat profit si acordare de dividende conform actului constitutiv.. ei au de ridicat dividende . actul constitutiv prevede "adunarea generala decide prin acordul asociatilor majoritari chiar si in cazul modificarii actului constitutiv" .
Pentru toate veniturile obtinute legal in tara noastra se platesc impozite. exista foarte putine derogari pentru cei aflati "in nevoie" sau "la putere"