avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters70444

Activitate ContSters70444

Răspuns la discuția drept sau obligatie?
Buna seara,
Va scriu in cunostinta de cauza si sunt o mama care isi iubeste copilul si nu doreste sa'i faca rau.
Va multumesc pentru raspunsuri, dar nu tot respectul nu v'am cerut parerea personala ci, ma intereseaza ce spune legea.
Cu stima,
Discuție legea sanatatii
Cine-mi poate spune daca vaccinareile sunt obligatorii, conform legii sanatatii?
Discuție fast food
Buna ziua,
As dori sa deschid o toneta fast-food, insa nu cunosc normele SANIPID in vigoare. Astept ajutor. Daca stiti pe cineva care vinde o astfel de toneta(second) sunt interesata.
Discuție fonduri UE
Buna ziua!
Doresc sa ajut un medic si, in acelasi timp ,un om deosebit pentru a deschide o clinica de homeopatie, dar as dori sa obtin fonduri nerambursabile. Nu am nici cea mai vaga idee despre procedura. Ma puteti ajuta?
Buna ziua,
As dori sa deschi o minifabricuta de taiat legume, in special cartofi,, care vor fi ambalati, congelati si vanduti.Problema e ca nu stiu legislatia in vigoare , normele impuse de SANIPID.
Ma puteti ajuta?
Răspuns la discuția adoptie
Multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția adoptie
Nu va fi nevoie de acordul fostului sot?
Răspuns la discuția intrevedere minori
Am depus o plangere la politia din orasul in care locuieste fostul sot si am primit un raspuns scris prin care sunt sfatuita sa ma inteleg cu fostul sot pe cale amiabila...????-probabil pentru ca fostul sot este ofiter la politie??
Care este termenul de depunere al plangerii- in cazul in care as mai depune inca una.
Multumesc!
Discuție adoptie
Buna ziua,
Am doi copii din prima casatorie, de 11 si 8 ani, incredintati spre crestere si educare mie conform unei H.J. Din a doua casatorie mai am inca un copil. Actualul meu sot ar dori sa adopte copiii din prima casatorie, pentru a le schimba numele. Ce se poate face in acest sens?
Buna ziua,
Am doi copii, de 11 si 8 ani,din prima casatorie care mi-au fost incredintati conf HJ.Conform unei alte H.J. fostul sot are dreptul sa-si vada copiii in cadrul unei luni de doua ori sambata si duminica intre orele 8-22 si doua saptamani din vacanta de vara. In vara acestui an fostul sot a tinut copiii trei saptamani, fara a avea acordul meu pentru cea de a treia saptamana, incalcand astfel H.J. Nu au fost vizitati la sfarsitul saptamanii niciodata si datorita distantei- aprox.700km.
Copiii nu se simt bine cu tatal lor si nu doresc sa mai mearga la el. Ce as putea sa fac in acest sens?