avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Florentina Maira

Activitate Florentina Maira

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna nu sunt de acord ca amanta soțului să apară pe rețele de socializare cu fetița mea el că tata da sunt de acord dar nu și amanta care într-un an a fost fetița la ei și a învățați să îi spună și mamă pe bune acum daca amanta este mama ei cine mai sunt care eu stau cu fetița zi și noapte eu i educ eu o întrețin
Ea îmi dă mesaje de pe tot felul de pe diferite Nr de tel că sunt o prostituata ba chiar că și pe fiica mea am învățați să facă același lucru și că ne prostituam amândouă. Nu o pot da in judecata ptr treabă asta?. Mulțumesc
Bună ziua amanta soțului meu care au o relație extraconjugală de 1 an și ceva mereu mă acuză că mă prostituez o pot da in judecata ptr treabă asta și cum s-ar numi procedura că efectiv mai stresat amândoi numai cu mesaje de genul ăsta. Mulțumesc
Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe amanta lui și eu nu sunt de acord sa apară copilul meu pe fb amantei pot face ceva
Daca soțul nu vrea sa respecte programul și nici să mă anunțe la ce ora ora vine el vrea că eu sa stau obligat forțat până la 18 seara neștiind dacă va veni sau nu pur și simplu nu vrea sa comunice la ce ora vine sa ia fata
Doar la avut suspendat pe 30 de zile și a condus și cineva vrea sa ii facă reclamație după ce a recuperat permisul
Bună dacă cineva a avut permisul suspendat și a condus dar nu la oprit poliția și cineva face reclamație după perioada de suspendare pățește ceva?

Are domiciliul la tata dar prin ordonanță adică provizoriu
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde cum spune hotararea. Indica o adresa pentru domiciliul minorului sau doar ca este la tata?

Daca soțul are domiciliul fetiței la el schimbând domiciliu și se muta in alta localitate fata de cel declarat la judecătorie ce pot face? Mulțumesc
Daca eu și fetița avem rezidenta in Anglia și domiciliul este stabilit la mine dar are drept de vizita pot pleca cu fetița?