avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate nicu144

Activitate nicu144

dosaru; de executare am facut contenstatie la executare inauntru acelui dosar am facut si cererea asta ma suprinde de ce nu este si dosarul
dosar de excutare domnule, bodgan ca s-a premiar dosarul de ultima oare cind a facut executorul; a trecut conf art 697 se permierat de drept astia de 1 si 6 luni nu ma opresc bani oare de ce ?
Nr. unic (nr. format vechi) : 28504/301/2021
Data inregistrarii 17.12.2021
Data ultimei modificari: 06.12.2024
Sectie: Judecatoria sect 3
Materie: Civil
Obiect: contestaţie la executare DOSAR EXECUTARE 221/2021
Stadiu procesual: Fond cum se calculeaza prescriere este da sau nu ca la recurs sa invoc aptectul astea s-a prescris ?
stii cati bani am dat la avocxati doar ma papat de bani aparope 25 mil si nu a facut nimik nu mai incrdere in avaocati nu este normal pot invoca prescrirea dosarlui la recurs?
si cum imi opreste astia bani daca dosarul asta nu este mort ? si cind este termen daca s-a perimat
noi suntem doar buni de plata nimni nu opreste pe astia doar prescris oare instanta de judecata nu vede cum mai merge dosaru asta ininate daca s-a permiat ? chair nu inteleg pe dosaru asta mai poate sa imi opresca bani ce dracu unde traim
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată de instanţă din oficiu. Constată perimată cererea formulată de reclamantul Tutuianu Nicolae în contradictoriu cu pârâta SPEJ Victoria. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare.

desi mai poate sa opresca bani ? executorul daca s-a perimat chiar nu inteleg
S-A permiat din officiu vad cum nu este cistigat ? eu am chemat logic s-a perimat doarece conf art 697 a trecut mai mult de 6 luni daca nu era judecata cum a dat termen de 5 zile
Bun si ce se imtimpla dupa cele 5 zile ?
buna seara dnd cu o simpla intrebare "
05.12.2024
Ora estimata: 08:30
Complet: C 10 Civil
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată de instanţă din oficiu. Constată perimată cererea formulată de reclamantul Tutuianu Nicolae în contradictoriu cu pârâta SPEJ Victoria. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 05.12.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 14299/2024 05.12.2024
desi am cisgat procesul si cind trebuie sa iau hotarirea rog mult exact de sf niculae de ziua mea frumos cadou 60 mil; avem de plata ..!!
a doua intrebare de unde iau cerere de reziurea pentru lgea 243/2024 ca vad ca unui executori nu stau cuminti si nu face calcularea corecta ..!!!
buna seara stau pe ganduri ..!!
am facut contenstatie la executare si am invocat
1-perimării dosarlui si ma intreb vad ca nu a venit citatie cat am de plata pentru taxa de timbru amintesc ca am platit demult taxa de timbru in anu 2021 suma de 260 ron se ma ia in calcul si la contenstatie le executare nou dosar {perimării} trebuie platita alta taxa mi-e frica sa nu i dea ca tradativ formulat ca nu am platit taxa dosarul este suspendat cu data de :
05.12.2024
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

24.02.2022
Tip solutie: 242 c.pr.civ
Solutia pe scurt: În temeiul art. 411 alin.(1) pct.2 Cod procedură civilă, suspendă judecarea cauzei. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării cauzei. Cererea de recurs de depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti, sub sanc?iunea nulită?ii. Pronun?ată azi, 24.02.2022, prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Încheiere - Suspendare 24.02.2022 SI LOGIC A TRECUT MAI MULT DE 6 LUNI SI am invocat prrimarea dosarlui pe art 697
(1) În cazul în care creditorul, din culpa sa, a lăsat să treacă 6 luni fără să îndeplinească un act sau demers necesar executării silite, ce i-a fost solicitat, în scris, de către executorul judecătoresc, executarea se perimă de drept.
astep un raspuns mai ales daca mai trebuie platit taxa de timbru