Întrebare:taxa de timbru cat are valabilitate doarce am platit pentru executare silita la dosar cu Nr vechi acum are al Nr de dosar mai trebuie să plătesc alta taxa sau rămîne aceași chitanță dosar vechi 221 acum nou este 28504 mă trebuie sa plătesc alta taxa sau rămîne ce plătită Rog mult
buna ziua simplu unde se face tramutarea unui dosar civil la alt complext se face cerere simpla sau trebuie sa ma duc la hudecatoria unde apartin cu multumiri ..!!!
buna ziua ..sunt tutuianu nicolae din buc si am dosar in care este vorba de un proces verbal covid 19 in care instanta de judecata abia acum s-a pronuntat si amanat ..si dse judeaca peste 5 luni cum este posbil asa ceva pot face cerere de trimtere la alt complext de judecata? ma saturat sa astep pina admite plangere doarce procesul verbal este nul si este prescris plus ca nu a fost semnat de catre un martor si angajatroul nu mi-a dat adevernta de deplasare si sunt amendat cu 6000 pe degaba intreb pot face cerere de mutare la alt complext asteo un rasoun rog mult
Buna seara pun o intrebare daca sunt in disputa cu anaf...si am facut constenstatie imptriva unui proces verbal nesemnat ds un martor si am invocat chestia asta plus ca angajatori nu mi a dat ordonatade deplasare de la locul de munca sper casa si invers am fost la firmă care am lucrat si ei spune ca a eliberat si mie cum poate dovedi aia ca este adevarat am fost la tom am soluționat problema ei pot verifica daca frima minte?!cu siguranta nu mai dat.am invocat in contenstatie la executare normal ar trebui instanta sa admite plângerea.
Buna ziua. Chiar nu intelegem ce insemna legea 107/2024. Daca am datorii la anaf pe baza unui cereri care mi-a venit azi, o completez si scap de datorie? Am inteles ca scap de datorie sau deja este in instanta la fond? Rog mult..
07.10.2024
Ora estimata: 08:30
Complet: C 47 civil administrativ
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
cum este posibil sa nu se pronunte ? cum aflu ..!!!
buna ziua dnd ci o intrebare nici in ziua de azi angajatorul nu a facut plati catre executor metionez ca a trecut mai bine de 30 zile unde pot face plangere ?sau ce este de facut ..!! rog mult
rog mult ...intrebare ...
Conf art 697 alin1 daca din culpa sa creditorul si executorul judecatoresc chiar daca nu sa facut cerere de perimare a dosarlui datorita ca a trecut mai mult de 6 luni mai face propire pe salariu ? este legal ...daca da astea este eu ce pot face doar cererere de perimare ?ca titlu pot metiona
cerere de perimare asa scriu ?
buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se mai poate face ceva.
1. pot face recurs
2.,din ce vad eu s-a perimare dosarul asta
24.02.2022
Ora estimata: 08:30
Complet: C 10 Civil
Tip solutie: 242 c.pr.civ
Solutia pe scurt: În temeiul art. 411 alin.(1) pct.2 Cod procedură civilă, suspendă judecarea cauzei. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării cauzei. Cererea de recurs de depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti, sub sanc?iunea nulită?ii. Pronun?ată azi, 24.02.2022, prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Încheiere - Suspendare 24.02.2022
iar la data de 2-03-2022..PROPIREA MI-A VENIT LA LOCU DE MUNCA DUPA 6 LUNI DE LA SUPENDARE... eram anjagat la akyle securitate si mi-a facut propire pe salariu daca este sa calculez sa perimat dosar nu ? mai putea sa imi faca propire pe salariu ce este de facut ? Metionez ca acum lucrez la alta firma de paza de la supendare pina acum a trecut mai mult de 6 luni pot face cerere pentru perimarea dosarlui chiar daca a facut propire pe salariu rog mult o mana de ajutor