Buna seara. Nicu 144. Întrebare rog mult ce este legea 123 alin4 din regulamentul azi sa pronunțat și spune alt termen de redactare a pronunțarii nu înțeleg este dosar penal deși judecată continua..?!!
buna seara. vad ca nu primesc un raspus. sper s a..nu fie rautate am speficat. dosar viol art 219 alin 1.si 3 din care a trecut aproape 2 ani vad ca nu sa facut cerere de urgentare a dosarlui penal in cazul asta ce s epoate intimpla ..!!! fac referire foarte clara rechizitorul facut de judecatorul de camera preliminara a " SPUS CLAR CA NU EXISTA COSTRANGERE" UNU DIN MARTORI A SCHIMBAT IN TOTALITATE DECALARATIA CARE DE fapt a fost adus si nu ca martor am inteles ca el nici nu a fost in ziua x la fata locului si a primit telefon seara ca organele de urmarire penala nu avea dovezi solide ca primu martor minte.si culmea judecatorul oare nu s-a prins ca : MINTE "logic e posibil sa fi chemat iar ? in fine ce doresc eu de fapt o lamurire desi a trecut aproape doi ani .. ce se poate intimpla cu dosarul x pentru viol exista prescrierea faptei ? rog mult asera nu am dormit deloc ca acum am vazut ca a trecut apoape 2 ani nici procuratura nici partea vatamata nimeni nu a facut plangere ca dosarul sta pe loc ..!!!
dosar de excutare domnule, bodgan ca s-a premiar dosarul de ultima oare cind a facut executorul; a trecut conf art 697 se permierat de drept astia de 1 si 6 luni nu ma opresc bani oare de ce ?
Nr. unic (nr. format vechi) : 28504/301/2021
Data inregistrarii 17.12.2021
Data ultimei modificari: 06.12.2024
Sectie: Judecatoria sect 3
Materie: Civil
Obiect: contestaţie la executare DOSAR EXECUTARE 221/2021
Stadiu procesual: Fond cum se calculeaza prescriere este da sau nu ca la recurs sa invoc aptectul astea s-a prescris ?
stii cati bani am dat la avocxati doar ma papat de bani aparope 25 mil si nu a facut nimik nu mai incrdere in avaocati nu este normal pot invoca prescrirea dosarlui la recurs?
si cum imi opreste astia bani daca dosarul asta nu este mort ? si cind este termen daca s-a perimat
noi suntem doar buni de plata nimni nu opreste pe astia doar prescris oare instanta de judecata nu vede cum mai merge dosaru asta ininate daca s-a permiat ? chair nu inteleg pe dosaru asta mai poate sa imi opresca bani ce dracu unde traim
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată de instanţă din oficiu. Constată perimată cererea formulată de reclamantul Tutuianu Nicolae în contradictoriu cu pârâta SPEJ Victoria. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare.
desi mai poate sa opresca bani ? executorul daca s-a perimat chiar nu inteleg
S-A permiat din officiu vad cum nu este cistigat ? eu am chemat logic s-a perimat doarece conf art 697 a trecut mai mult de 6 luni daca nu era judecata cum a dat termen de 5 zile