avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate nicu144

Activitate nicu144

buna seara sunt nicu144
Si va roaga mult ca nu inteleg chestia asta
Pe data de 1-04-2025 parchetul a facut apel este normal dosaru sa merga la parchet si nu la tribunal ? ma suprinde ..!!!
logic cind a facut cererea de apel nu a invocat si probe ?>INTREB CA A MAI FOST LA PARCHT DE DOUA ORI SI JUDECATORII DE LA apel poate vedea asa proba care am atasat-o la dosar care este f0arte importanta doarce am fost achitat datorita probei care am adus parchetul poate vedea cd ala ca proba sau nu mai instanta de la apel rog mult
Domnule sunteti avocat ? vad ca sunteti altceva rog mult nu mai scrieti ok ..!!1
Buna seara.. dnd din nou chiar sunt uimit abia acum ajuns dosarul la parchet pe ce baza a făcut apel daca îl studiază abia acum că am vrut sa vad pe ce motivare a făcut apel era deja plecat către parchet procuror ăla face apel "FARA să vadă dosarul hai că se poate in Romania..!!! Oricum marți sunt programat să văd dosarul cererea in cauză..pfff
Da desigur nu este capăt de țară vb doamnei avocate acest dosar nu are probe solide plus că una din declarații a martorului care nici nu a fost în parc a fost chemat de acasă că organele de cercetare de la,",, celebra circa 12" s fabricat acest dosar ei sunt principali vinovați acel martor declara clar este fostul iubit că partea vătăma minte și acesta chestie e inventata oare procurorul alea era beat nu a citit dosarul?!!! Plus că partea vătăma cînd acel martor a intrat peste noi...!!? Și partea vătăma. I a zis pleca ba de aici că ești "DUBIOS".. organele acestea nu la luat la întrebări pe așa zisul martor se poate numi tentativa de viol vb procurorul care mă dat în control judiciar de 60 zile a spus așa " hai ba lasă -ma ce vrei sa spui că ăla a intrat peste voi că să facă și el sex cu aia..de fata cu tipa de la circa 12 de poliție a făcut o țăndări..șefa criminalist vrioasa fac pușcărie că așa vrea ia..i explicat pe îndelete că nu pot face pușcărie atît timp cat nu este constrângere pe ce baza îl băgăm la pușcărie trebuie probe dincolo de rezonabil.plud că martorul schimba des decalratile a avut tupeu sa îl mintă și pe judecător de la instanta de fond dar s.a prins a zis ca îl mai chema pe norocitul de martor..!!! Ms pentru sfat..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Apelul poate fi făcut doar de una din părțile din dosarul dvs.Daca era o persoana juridica atunci calea de atac se formuleaza teoretic obligatoriu de către juriștii angajati ,dacă e o persoana fizica e firesc cs partea nemulțumită sa facă apel.Sunati la arhiva și întrebați nu e chiar un capăt de tara.

Parchetul a făcut apel...!!
buna seara : sunt necajit vad pe portal ca s-a facut apel ? dar nu spune cine ..!!! logic nu trebuie sa fie public cine a facut
..!!!

Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
01/04/2025 Apel nu apare cine a facut normal nu trebuie sa spuna cine anume ?
Răspuns la discuția Dosarul nu apare pe portal
multumesc domnule
si daca nu face nici o actiune ? si cum aflam hotarirea domnule avocat dupa cele 10 zile cine ma informeaza ca este definitiva rog mult cu stima domule ..
27.03.2025
Ora estimata: 08:30
Complet: C 9 Penal
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: In temeiul art. 396 al. 5 CPP rap. la art 16 al. 1 lit. a si c CPP cu aplic. art. 5 alin. (1) C. pen achita inculpatul ?u?uianu Nicolae, pentru infracţiunea de viol prev. de art. 218 alin. (1) C. pen., din data de 08.08.2017. Respinge actiunea civila ca neintemeiata. In baza art 72 si 399 CPP constata re?inerea suspectului ?u?uianu Nicolae pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 09.08.2017, ora 06:00 până la data de 09.08.2017, ora 19:30, fiind dedusă perioada în care inculpatul a fost privat de libertate în fapt, respectiv intervalul orar cuprins între 08.08.2017, ora 19:30 ?i 09.08.2017, ora 06:00. Constata ca prin ordonan?a din 09.08.2022,a procurorului s-a luat fa?ă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 09.08.2017 până la 07.10.2017 In baza art 275al. 3 CPP cheltuielile judiciare raman in sarcina Statului. Cu drept de Apel in termen de 10 zile de la comunicare pentru procuror , inculpat si partea civila. Pronuntare publica prin punerea la dispozitie a hotararii prin intermediul Grefei instantei, azi, 27.03.2025.
Document: Hotarâre 336/2025 27.03.2025
azi s-a facut dreptate azi am fost achitat ..martore prageste ai doua capete de acuzare tentativa de viol si matuire micinoasa ce este recomandat sa fac actiune penala sau civila asta nu merita iertat ..!! rog mult
Buna ziua pe latura penală se poate schimba Nr de dosar a rămas în pronunțare dar să dat cu art 123 alin4 pentru un nou termen care era azi mă uitat pe portal cu Nr de dosar și nu apare nimik nici pe lista de ședință oare ce însemna că sunt făcut șah /mat...!!rog din suflet un răspuns..!!!
Așa e incredibil nu mai găsesc dosarul meu e penal am căutat cu Nr de dosar ultima dată era cu alin 123 pentru alt termen de pronunțare de poate schimba dosarul Nr?rog mult