Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in Campina la Liceul Energetic 14 ore plus completare 9 ore la Liceul Forestier,si apoi in 2019 m au pus in restrangere pt ca nu mai erau ore destule din cele 14 de la Liceul Energetic,dandu mi ,in LIPSA de altceva,au spus cei de la ISJPH ca,obligatoriu este sa iau ce mi se ofera!.adica nu echivalentul,municipiu,liceal,ci rural,incomplet si simultan la Paulesti 12 ore cu posibilitate de completare anual,,daca ACUM,in anul scolar 2025..2026 au aparut publicate 20 ore la matem.Liceul Energetic Campina,nu cumva din Metodologie reiese ca sistemul e dator sa mi repartizeze MIE acele ore din nou ca titular? Va rog frumos ,imi este mai mult decat necesar acest raspuns si va multumesc.Intr o metodologie anterioara citind eu,asa am inteles ca ar fi ..nu sunt,insă,sigură...solicit indrumare si ajutor .
Buna seara.Sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.Am luat,prin detasare la cerere concurs,5 detasari la cerere .Al 6 lea an am fost Obligata conform metodologiei la post .Mergand acolo,am fost rau primita,rau tratata,cu plangeri calomnioase cert din partea unor parinti,atragand tendentios pers.mea de doua ori in cercetare disciplinara.As dori sa intreb,daca as solicita un concediu fara plata( nu am luat nici o data in 29 ani de munca in invatamant),,pot sa am concediu numai de la postul unde sunt titulara si sa mi desfasor in continuare cele 8 ore din comoletarea mea de norma la cea de a doua unitate sc.independenta de prima?
Daca nu,va mai intreb,exista vreo modalitate legala sa renuntz in acest an scolar la cele 12 ore unde sunt titulara ( asta deoarece mi se fac calomnii si rele interpretari,o atmosfera insuportabila) si desi as renunta( nu stiu sub ce forma legala!!!),atunci sa mi pot totusi pastra statul de titular in sistem,atat de greu obtinut pri multe concursuri? Aceasta in situatia mea ,a acestui al 6 lea an, in care,pasamite ,as avea obligatia sa predau la aceasta unitate scolara unde am castigat printr o restrangere,fortuit,titulatura mea....eram titulara cu nota 9.20 in 2028 la Campina,municipiu in jud Ph la 2 licee,energetic si forestier.A scazut numarul de ore la lic energetic atunci si m au restrans in rural,gimnaziu,12 ore,incomplet ...cum ca n au alt pist ...dar.neconvenabil,ne echivalent ..si acum,in prezent,au reaparut orele la liceul energetic Campina de unde am fost trimisa in restrangere eu in 2018...2019...oare as putea solicita sa mi se dea postul inapoi la energetic Campina? Oricum aici,la sc .gimnaziala cu 12 ore si atmosfera rea,nu doresc sa mai activez si in anii urmatori am drept la detasare la cerere .Va rog mult,solicit sfatul dv.
Sunt titulara pe un post incomplet de 12 ore .M au supus unei cercetari disciplinare din 14 feb.2025 si ,astfel,sunt suspendata...as vrea sa renunț la aceste 12 ore pentru acest an scolar...pierd in acest caz si statutul de titular? Care e forma de renuntare la cele 12 ore? Concediu fara plata? As avea dreptul la concediu fara plata cf legii....insa completarea la norma este in alta unitate,in alta localitate.Pierd si acele 8 ore? Eu as vrea sa renunț DOAR la aceste 12 ore si doar acest an scolar,pastrand pe cat posibil calitatea mea de titular in sistem,urmand ca apoi sa fac detasari la cerere ...am 59 ani.Rog raspuns.multumesc anticipat..Cum ma pot retrage de la scoala cu 12 ore titular fara sa PIERD statutul de titular,VA ROG!