avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate dima ion

Activitate dima ion

Am o decizie de acordare a unei sume de bani ca titlu de indemnizatie conform legi 341/2004.Aceasta indemnizatie este retroactiva si este inainte de aparitia legi118/2010.Iar legea stipuleaza ca se aplica dupa aparitie si nu retroactiv.Suma care trebuia sa o primesc a fost redusa cu 15%.Legea se refera ca indemnizatiile se vor diminua de la intrarea in vigoare.Doresc sfatul unui avocat .
dima ion a scris:

nu cunoasteti legea, plx593/2010 sau mai bine spus org.53/2010

Buna ziua ,numele meu este Dima Ion si doresc sa stiu daca pot da in judecata statul Roman pentru a recupera sumele restante din anul 2004-2010 ca indemnizatie revolutionar. Va multumesc anticipat.
Buna seara numele meu este dima si as dori sa stiu care este procedura standard de efectuarea unei executari silite?
Discuție doresc sa stiu?
Buna seara,numele meu este Dima Ion si doresc sa stiu cum se aplica Legea 218/2010,si de cand.Eu avand o suma de bani restanta din partea statului pana la data intrari in vigoare a acestei legi. La suma restanta se aplica acea reducere de exemplu 15% atunci cand o sa iau acei bani.
buna ziua,ma numesc dima ion si am o datorie la intretinere de 4 ani.Aceasta suma poate fi exonerata in baza decretului 167/1958.Daca da datimi un sfat in aceasta cauza.
Buna ziua,ma numesc Dima Ion si am o restanta la cotele de intretinere de aproape 4 ani .In aceasta perioada am mai achitat din restante.Doresc sa stiu daca pot beneficia de aceasta lege. Mentionez ca la suma de 1000de roni pe membru de familie ma incadrez. Legea se aplica de la data emiteri s-au se aplica si retroactiv.
sunt un umil participant la revolutia din 1989.Inca de la depunerea dosarului de preschimbare a certificatului de revolutionar,presedintele asociatiei din care fac parte nes fortat sa ii dam procuri prin care persoana sa sa poata sa ne reprezinte in fata organelor .Totul pana aici era bine dar mai departe ,putea sa ridice drepturile fiecaruia,sa dea semnatura cu acord pentru banci,sa aiba si alte pretentii pecuniare.Eu nu iam dat acestui om aceasta procura si de 2 luni de zile de cand certificatul a fost tiparit ,semnat si a aparut si in monitorul oficial ca fiind ridicat de persoana mea .De 2 ori am fost la asociatie iar el ma obliga sa semnez un contract .Daca ceilalti au fost niste oameni de nimic si au renuntat la anumite drepturi banesti ,eu nu o fac De aceea va cer un sfat?
Am varsta de 55 de ani ,si lucrez cu carte de munca din 1-08-1973 .Sunt beneficiar al legi 341/revolutionari si as dori sa stiu la ce varsta ma pot pensiona .datorita acestei legi pot iesi la pensie cu 5 ani mai devreme.
Buna ziua .Ma numesc Dima Ion si locuiesc in bucuresti ,am fost zilele trecute sa ridic de la asociatia de proprietari formularele de compensare a calduri.Administratorul blocului mia spus ca nu beneficiez de acest lucru pentru ca am restante la intretinere.Datimi un raspuns acoperit de o lege ?