avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate caspriac

Activitate caspriac

Răspuns la discuția Colectare fonduri UK
Multumesc pt .raspuns.
Avem de gand sa derulam si un proiect in masura in care o sa gasim organizatii partenere interesate. As vrea insa sa stim, atat cat se poate aici, daca e posibila infiintarea unei filiale in Anglia- Londra, in special pentru colectarea obiectelor de ocazie, donate de persoane sau juridice sau ce alta procedura ar fi viabila.
Anul trecut am infiintat o asociatie care are ca scop promovarea solidaritatii si coeziunii sociale. Am dori , in vederea finantarii legale, sa extindem activitatea in Anglia (UK). Nu stim care ar fi cea mai simpla si eficienta metoda : in fiintare unei filiale, sucursale sau implementarea unui proiect cu parteneri din tara respectiva. Am fi recunoscatori pentru orice informatie care ne-ar putea ajuta in sensul acesta.
Va multumim!
www.fseromania.ro
Care este temeiul legal entru angajarea unui presedinte sau vicepreseinte la un ONG-de utilitate publica( acreditat) din moment ce nu se regasste in Nomenclatorul clasificarii ocupatiilor din Romania?
Va multumesc!


se pare ca nu vrea nimeni sa-mi de un sfat pe linia asta:)
As vrea sa stiu daca o Fundatie poate valorifica anumite obiecte sau produse primite prin donatie, iar banii obtinuti sa se foloseasca in cadrul Organizatiei pentru rezolvarea unor probleme importante. Daca da, care este procedfura legala?
Va multumesc!
In urma omorului asupra parintelui am fost decazut din drepturi de mostenire.Ma intereseaza daca hotararea judecatoreasca trebuie sa ajunga la consiliul local din localitatea unde domiciliaza familia. Eu am un fiu, sima intereseaza daca el mai are ceva drepturi
Va multumesc!
imi cer scuze!
nu o sa se mai inatmple....sincer, nu am stiut
Asa cum spuneau cei care, pana aici, incercau sa va dea un raspuns obiectiv, nu se mai poate face nimic in ce priveste trecutul i doat in ceea ce priveste viitorul. Reprezint o fundatiecare se ocupa de reintegraea sociala a detinutilor si incercam, prin programele pe care le derulam in penitenciare, sa-i ajutam pe cei de acolo sa inteleaga problemele vietii si consecintele propriilor decizii. Daca tanarul cu pricina este la Penitenciarul Tg Mures, pentru minori si tineri pana la 21 de ani, ne puteti contacta pentru a incerca impreuna sa-l ajutam pe acest tanar, nu sa scape de consecintele faptei sale ci , mai degraba, sa inteleaga ca societatea penalizeza sau ajuta in functie de atitudinea pe care fiecare dintre noi o avem fata de semenii nostrii.
Daca d-vstra considerati ca va putem fi cu ceva de folos , ne puteti contacta>
0788769142
caspriac@yahoo.com
Răspuns la discuția dispozitii legale aplicate
Si inca o problema>
Art . 22 . ªedinţele Adunării Generale sunt sunt statutare dacă participă cel puţin jumătatea simplă a membrilor . În cazul în care la prima convocare nu se întruneşte numărul necesar , Adunarea Generală va avea loc în termen de 24 ore , fără a se face o nouă convocare , fiind legal constituită indiferent de numărul celor prezenţi .
iNTREBARE>
CHIAR DACA ESTE UNUL SINGUR?
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema!
ORDONANŢÃ nr.26 din 30 ianuarie 2000
Art. 22. - (1) Asociatul care, într-o anumită problemă supusă hotărârii adunării generale, este interesat personal sau prin soţul său, ascendenţii sau descendenţii săi, rudele în linie colaterală sau afinii săi până la gradul al patrulea inclusiv nu va putea lua parte la deliberare şi nici la vot.
IntrebarI?
1.Se aplica acest articol in cazul in care un membru asociat este angajat in cadrul Asociatiei si problema supusa adunarii generale priveste nerespectarea programului de muncza de catre acesta?
2.Se aplica acest articol in cazul in care un membru asociat este presedintele Asociatiei si problema supusa Adunarii Generale priveste nereguli cauzate de acesta?