Buna ziua.
Sotul meu in varsta de 40 de ani impliniti este fost cadrul MAI de la 18 ani pana in anul 2014 cand avand o problema si-a dat demisia.
Acesta are astfel 18 ani de minister grupa 1. Avand in vedere cadrul legislativ actual poate el sa iasa la pensie?
Va multumesc.
Cand cumperi nu te intreaba nimeni de unde ai banii. Decat... daca esti functionar public. Atunci intradevar e o problema.
Dar mai stiam ca banii lasa urme. Adica mama ii tine intr-o banca... ii scoate face niste operatiuni care chiar si dupa ani se pot vedea. Mai ales daca copilul stie cam cati bani are mama.
Cel mai bun pare tot contractul de ingrijire... dvs va angajati sa aveti grija de ea pe perioada boli pana moare... dansa va lasa garsoniera sau ce doreste.
Buna ziua. Omul acesta nu a rupt nimic. Nici nu prea avea ce sa rupa...
Stiu ca e asa de complicat dar va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat!
Deci in 2011 cumpar un teren 227 mp si 211 din masuratori.
In 2014 primesc acasa comunicari ca cineva vrea sa rupa o bucata de teren si respins in instanta se indreapta catre cartea funciara care ii respinge cererea ca fiind nefondata si neintemeiata.
Tot in 2014 noi construim o casa si vedem ca fara aceasta bucata pe care este un garaj nu ies metri. Sunam fosti proprietari care spun ca sunt bolnavi cu inima si ca sa nu ii mai sunam ca ne da in judecata.
In 2017 moare batranul si fiul printro declaratie notariala nr 05 (pe proprie raspundere) baga garajul in masa succesorala dupa care vinde imediat garajul.
Din verificarile ce le-am facut: la cartea funciara aparem tot noi cu garajul. Pe rolul de la primarie am tot aia 211mp.
Si cu toatre acestea in garajul meu se afla niste boarfe ale altor oameni care au pus lacat pe usile garajului.
Am facut plangere pt amenintari omului si pt tulburare de posesie. Insa toate acestea merg greu iar oamenii astia intra la mine in garaj si prin geamuri se uita la mine in casa. Ceea ce este cel mai aiurea.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Ce trebuie sa fac mai departe?
Pot sa sudez portile garajului? Dar sunt bunurile lor acolo? Ce fac?
Sa cer in instanta evacuarea?
Ma duc in instanta si pt ce?
Trebuie sa mai precizez ca citind mai bine si contrActele anterioare am aflat ca acest om a avut o bucata de teren de 260 de mp si a vandut doar 227.
Dar eu am cumparat exact astia 227 din masuratori 211. Deci?
Si el are un extras de carte funciara pt 33mp. (de fapt garAjul are doar 27mp). Pe adresa mea! L-a trimis pe whatapp dupa care l-a sters dar eu l-am salvat. Nu inteleg cum se poate... nu inteleg ce a facut omul acesta cu actele. Daca el are acte pt acel teren nu trebuia sa apara ceva si la mine pe extras?
Am cerut explicatii de la ocpi dar nu am primit nici un raspuns!
E ca si cum omul asta si-a facut acte pe o bucata de teren imaginara sau in alta parte dar a ocupat terenul meu!
Cum il scot acum de acolo???
ela_79
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar politia nu o poate ajuta? Daca suna la 112 ca omul a fost invitat in casa dar refuza sa mai plece? Tulburare de posesie sau orice altceva care ar ajutao sa scape de el?
Am inteles faptul ca oricine poate deschide oricui un dosar penal. e total aiurea!
In fine, am primit un sfat sa astept macar pana ne cheama procurorul la audieri. Desi stiu ca sunt dosare care stau cu lunile si nu se ocupa nimeni de ele, o sa astept. Ce sa fac?!
Oricum am depus o plangere pt amenintari... ca nenea asta care se cearta cu mine e smecher rau a zis ca imi darama casa cu politistii de fata, ca vine el cu procurorul lui :) i-a cumparat maica-sa unul.
Am facut plangere la sectie de luna trecuta dar pana nu am trimis mail la igpr nici nu au miscat un deget politistii.
Va multumesc pt raspuns desi nu prea m-a lamurit :)
Personal am fost la avocat am discutat aceste aspecte. Oamenii acestia au facut plangerea penala pt a ma intimida. Mi=a confirmat avocatul desi nu era cazul pt ca mi-au facut dosarul pt ca am daramat o magazie. Magazie care este in actele mele de proprietate si in plus am acte de demolare ba chiar si receptia facuta de autoritatile statului ca am demolato in 2015.
Asa ca pe ce Doamne iarta-ma au facut ei dosarul va intreb???
Buna ziua.
Ieri am aflat ca un vecin mi-a facut plangere penala si s-a deschis dosar penal, dosar aflat in supravegherea parchetului in momentul de fata pt distrugere.
Nu inteleg cum i-au dat numar si cum a ajuns dosarul la parchet cand nici macar nu m-au audiat, nici nu m-au intrebat (politistii) ceva dar asta e.
Acum eu doresc sa le fac plangere pt inducerea in eroare a organelor judiciare si nu stiu daca trebuie sa astept vreun semn de la parchet (care poate sa dureze mult si bine) sau pot sa ma duc sa fac plangerea si inainte de inchiderea dosarului meu?
Va multumesc.
ela_79
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atatea nelamuriri la subiectul asta :)
Au trecut aproape 3 ani... mai avem 2 si scapam.
A fost o perioada tumultoasa urmata de alta perioada grea. Pt mine ca sotie, mama, angajat. Pt el cumplit.
Aproape un an am mers inainte manati doar de copii, a schimbat 3 sau 4 job-uri. Nimeni nu il mai cunostea, colegii, prieteni, oameni pe care i-a ajutat... Desi a terminat ASE-ul locurile de munca erau putine si prost platite. Si nici unde nu te angajeaza nimeni cu cazier... asta e realitatea.
Apoi s-a facut taximetrist :))) e haios pt ca nimic nu il enerva inainte mai mult decat taximetristii!
Asta face si acum.
Privind in urma... acest caz, poveste, nu stiu cum sa-i spun, nu a fost pt el. Nimeni nu se astepta ca el sa recunoasca. El a fost doar o marioneta, cel care avea cel mai mult de pierdut de acolo. Avea doi copii mici, de 2 si 4 ani, o casa in constructie, stateam intr-o garsioniera toti.
Nu stiu la cine vroiau sa ajunga, la procurorul cu care el lucra, la vreun coleg... la mai multi... nu a vrut sa-mi spuna nimic despre ce a vorbit cu procuroarea cand toti au iesit din biroul ei. Mi-a spus doar ca oricum viata lui era distrusa nu avea rost sa distruga si alte vieti.
Au gresit incadrarea si au schimbato in timpul procesului, au facut o multime de greseli dar sotul meu a refuzat sa se agate de vreuna.
E ciudat cum se comporta fostii lui colegi cu el acum... ca un paria al societati. De curand un astfel de fost coleg imi radea in fata spunandu=mi "sotul tau nu poate sa fie primar!" ma gandeam doar cat de retardat mintal e! Dar astfel de sicane au fost multe. Enorm de multe!
In rest suntem bine. Sotul meu si-a revenit, am terminat casa, copiii au mai crescut, avem planuri, anul asta dupa 3 ani plecam la mare!!! E ok... viata merge inainte!
Nu s-a rupt nici un teren... de asta terenul apare si in cartea mea funciara si la el.
Dar nu inteleg cum au putut sa vanda daca nu au rupt terenul...
Cine a gresit? Catre cine sa ma indrept? De unde sa incep?