avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate carmen bisioc

Activitate carmen bisioc

Buna ziua!

Supun atentiei urmatoarea problema,as dori sa stiu daca sms-urile si inregistrarile convorbirilor telefonice care contin amenintari la adresa persoanei care inregistreaza repectiva conversatie sunt admise in instanta ca probe? Sau care este procedura legala pentru ca respectivele materiale sa poata fi admise de catre instanta si luate in considerare?

Va mutumesc si va astept cu interes respunsurile.
Buna ziua!

Am rugamintea sa ma ajutati si pemine in legatura cu un subiect destul de delicat am lucrat in cadrul unei societati timp de 6 luni si am intrebarea cand ar trebui sa intru in posesie tuturor drepturilor salariale si anume banii pe zilele de CO din anul 2011,salariul pe luna ianuarie si pe zilele lucrate in februarie in conditiil in care eu am predat totul conform legii si procedurilor interne?Apelez la cunostintele utilizatorilor Avocatnet.ro deoarece respectiva societate are obiceiul de a trege de timp cu privire la virarea drepturilor salariale a celor ce pleca din cadrul firmei.

Va multumesc anticipat
Buna seara!

As dori sa stiu care sunt criteriile pentru a obtine o locuinta sociala si care sunt sansele pentru a obtine o astfel de locuinta in conditiile in care suntem o familie formata din doi adulti si un minor de 3 ani ,impreuna cu sotul realizez un venit de 2000 ron/luna din care se scad rate pt un credit de nevoi personale cam 900 lei(la vremea cand am obtinut creditul aveam un venit mai mare acum venitul a scazut iar noi platim rata de 900 ron)mentinez ca locuim cu parintii ,as dori sa stiu ce formalitati trebuiesc indeplinite pentru a obtine o astfel de locuinta.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Prescriptie
Noi am fost sa retragem acei bani iar functionara bancii ne-a spus ca nu avem ce bani sa mai retragem caci acele cec-uri nu mai sunt valabile iar suma pe care ar trebui sa o retragem ar fi foarte mica.Desi la momentul depunerii acelor bani suma era una destul de importanta.
Discuție Prescriptie
Buna ziua!

Revin cu problema mea mai veche legata de o depunere CEC .La sfirsitul libretului de depunere am gasit urmatorul text :''In afara dobinzilor si a cistigurilor toti titularii de librete beneficiaza si de avantajele generale ale pastrarii banilor la CEC :garantarea de catre stat a sumelor depuse ,acestea putind fi retrase oricind pastrarea secretului privind sumele depunatorilor si operatiile efectuate ;scutirea de impozite si taxe a depunerilor ,dobinzilor si cistigurilor ,acestea nefiind supuse prescriptiei ."
Intrebarea mea este odata benii depusi intr-o banca sau unitate CEC sunt sau nu supusi prescriptiei ,sunt sau nu afectati de inflatie si devalorizare?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Discuție Depozite banca
Buna ziua!

Supun atentiei DVS. o problema ceva mai delicata,bunicii mei au depus in anul 1991la CEC o anumita suma de bani pe niste librete cu dobinda si cistiguri in autoturisme,in 1999 au mai efectuat o tranzactie pe respectivele librete de atunci nu au mai efctuat alte tranzactii.Stiind ca banii erau in siguranta nu au mai trecut pe la respectiva banca nici noi nu stiam despre economiile lor dar acum ei avind ceva probleme de sanatate si avind nevoie de bani au vrut sa retraga acesti bani iar astazi cind s-au prezentat la ghiseul respectivei banci functionara i-a anuntat ca libretele nu mai sunt valabile si nu mai pot face nimic cu ele .Am urmatoarea intrebare:
- Care este procedura si caile legale pe care trebuie sa le urmam pentru a recupera aceasta suma de bani?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua!
Am doua intrebari la care v-as ruga sa-mi raspundeti:
1-O persoana care s-a aflat in concediu medical timp de 6 luni poate la intoarcerea din CM sa solicite angajatorului concediu de odihna pentru anul in curs in conditiile in care nu a efectuat nici macar o zi din concediul de odihna pentru anul in curs?
2-Ce pot face in conditiile in care am dreptul la efectuarea concediului de odihna indeplinind conditiile de mai sus dar angajatorul refuza aprobarea acestuia?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Buna ziua!

Am doua probleme in care va solicit ajutorul:

1-In anul 2003 mi-am montat centrala proprie mentionez ca am avut la vremea respectiva acordul Asociatiei de proprietari ,iar lucrarile au fost facute de catre o firma autorizata,pentru respectiva lucrare au fost obtinute toate avizele si aprobarile. Incepind cu anul 2005 asociatia de proprietari a inceput sa inregistreze datorii catre RADET datorii pentru care au inceput sa curga si penalizari in momentul de fata reprezentantii Asociatiei de proprietari fac presiuni si asupra mea si a familiei mele pentru achitarea angajamentului de plata catre RADET amenintindu-ma ca voi fi dat in judecata daca refuz sa fac aceasta plata.Cum pot fi obligat sa fac aceasta plata de moment ce eu nu mai eram bransat la reteaua RADET-ului din 2003 ?
2-Vecinul care locuieste deasupra apartamentului meu are o probleme veche de cel putin 10 ani si anume o scurgere fisurata ,scurgere care atunci cind este suprasolicitata nu face fata si ma inunda eu fiind nevoita sa imi renovez baia de cel putin doua ori pe an.Am insistat, l-am rugat sa-si rezolve aceasta problema dar nu are nici o urma de bun simt .Va rog sa-mi spuneti ce pot face din punct de vedere legal sa-l determin sa remedieze aceasta problema.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Discuție cic
Buna ziua!
In luna august 2008 am nascut, in perioada celor 12 luni care trebuiesc lucrate consecutiv am o intrerupere de o luna mai exact in perioada 16 decembrie 2007-16 ianuarie2008 intrebarea mea este pot beneficia de indemnizatia de ingrijire copil ?