Am stat cu chirie 12 ani intr un bloc.de curand m am mutat.pe data de 14 .eram 2persoane. Trebuie sa mai platesc intretinerea pe luna repectiva? M a pus cu o persoana la cheltuieli.daca nu vedeam lista nu m a revoltam. Am de platitfind de rulment .pt ce daca nu mai stau acolo? Asa ca mi am adus aminte calunar eu pl fond. Banii aceia ii pot recupera fiind chiriasa? X-(
am vaz azi la tv ca nu se stie daca se mai da prima casa la anul.eu am dosarul pus,a trecut de fond,am facut si rezervare pt bani pt ca nu e gata blocul. ma poate afecta inntr un fel , sa nu mai imi dea banii? cea de la banca a zis ca nu ca ma asteapta cu banutii ! multumesc
am incheiat un antecontract cu un dezvoltator pt o locuinta. pe 15 era termenul final pt a mi preda apartamentul,din pacate nu este gata iar antecontractul imi expira.ce urmari are acest lucru?poate vinde altcuiva? ce sa fac? mentionez ca astept sa termine el actele sa le demarez eu prin prima casa. multumesc
m si eu o problema si nu stiu cui sa ma adresez...........,stau intr-un bloc unde apa calda nu este ,caldura nu.
cine a avut bani(si eu) si-a pus centrala.
acum cei care nu au centrala au sarit cu fundul in sus ca vor caldura si sa pl datoria aprox 40mil sa le dea drumul.
zis si facut a luat din toti banii si a pl 20 mil,din cei 20 sunt si banii mei care eu nu am caldura deci nu am dc sa pl,si banii pt apa nu mai are
normal ca cei cu ct ne-am enervat ca nu vrem sa ramanem fara apa si sa aiba ceilati caldura
atunci ne-am impartit in 2 parti cei cu ct si cei fara
noi cei cu ct vrem sa mergem sa pl apa ,dar admin nu vrea sa ne dea chitanta,ca cica nu are cum,deci am ramane datornici...................?
ce putem face,sa ne separam sa pl separat dar totusi sa nu ramanem datori?
multumesc
eu dk depun actele la munca sa imi dea banii,cine mi da de fapt ei sau prin ei statul?
e obligatoriu sa imi dea ? dk fac figuri?
nu inteleg dc sunt 2 sume de ajutoer ?
unul de 1700 si unul de800?
a vorbit cu o firma si a spus ca are toate actele inregula,ca se ocupa ei dar ii ia 30 %
,mi se pare cam mult(firma real),stiti unde as putea apela ,si tot ei au zis ca m patr este 500 eur ..........dvs cat credeti ca este?
stiti cat costa m patrat chiar pe terenul unde este casa poporului(acolo are terenul care trebuie sa fie despagubita)?
dk tatal nu lucreaza ,nu e somer ,mama la fel dar copii lucreaza poate careva sa ia cineva ajutorul in cazul in care tatal moare?
are toate actele pt legea 10