kinky
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeti la notar si incheiati o conventie matrimoniala (partajarea bunurilor). Este utila ca in cazul unui viitor divort sa nu mai impartiti ceea ce achizitionati fiecare de acum inainte.
Va multumesc, am crezut ca vor cere delimitarea camerelor; cand voi depune actele pentru inregistrarea noului sediu cum sa trec la adresa? Adresa completa sau pot mentiona o camera?
Buna ziua,
detin o societate comerciala si sunt nevoita sa mut sediul social in apartamentul detinut in proprietatea mea si a fratelui respectiv mamei.
Va rog frumos sa ma lamuriti intr-un aspect: daca nu avem cadastru pe apartament pot muta sediul social aici?
Va multumesc.
Buna ziua,
suntem 6 mostenitori ce detinem 8 ha de teren agricol dat in arenda; arendasul este doritor sa-l cumpere, insa nu toti vor sa il vanda. In acest caz se poate face vanzarea doar pe bucati? Ma intereseaza ce este necesar sa facem, mentionez ca fiecare are act de mostenire pe teren, nu avem cadastru facut, iar 2 dintre ei nu si-au achitat impozitele anuale. In acest caz cine doreste sa vanda poate face cadastrul sau trebuie achitat impozitul?
Va multumesc frumos.
va rog frumos, daca este cineva care cunoaste mai multe detalii despre srl-d sa ma lamureasca intr-un aspect:
-sunt srl-d, nu am beneficiat de fonduri, si nici nu am de gand, sunt obligat să reinvestesc anual cel puţin 50% din profitul realizat în anul fiscal precedent, si sa
depun la A.I.P.P.I.M.M. situaţiile financiare semestriale şi anuale???
Lamuriti-ma va rog, gasesc articole pe internet care se contrazic si nu reusesc sa ma lamuresc.
Va multumesc.
Buna ziua, am rugamintea sa ma lamuriti daca se poate intr-o problema si anume cum pot sa ies dintr-o societate in care sunt actionar majoritar iar celalalt actionar este administrator?
Am aflat ca administratorul societatii mai are o firma la care este administrator si se foloseste de ea in dauna societatii din care fac parte. Vinde direct de pe societatea lui pe societatea la care sunt actionar care vinde mai departe cu adaos minim iar tot profitul il lasa in firma lui (refuza sa semneze contracte pe firma iar contractele semnate nu sunt folosite).
Ce masuri legale pot lua in cazul acesta?
Va multumesc.
am si eu o nelamurire si v-as ruga daca se poate sa ma ajutati.
sunt webdesigner, si am inceput munca la un magazin online inca de acum 3 ani; intre timp m-am asociat cu cineva intr-o firma de vanzari produse online si folosim site-ul creat de mine. Site-ul este in prezent trecut pe host-ul contractat de firma la care sunt asociat, intrebarea mea este: daca ies din aceasta firma, imi pot lua site-ul cu mine? cine are drepturi de autor asupra lui? eu ca si designer sau firma care il foloseste? am tot incercat sa ma dumentez pe internet insa sunt foarte putine informatii despre acest subiect.. va multumesc.
Buna ziua,
am infiintat de curand un srl-d ce se ocupa cu transport rutier de marfa, mai exact tractari auto. intrebarea mea este daca am nevoie de casa de marcat la sediu, sau in autoutilitara care este folosita la tractat. nu este de ajuns facturierul si chitantierul?
va multumesc.
in urma decesului tatalui meu, eu, fratele si mama suntem interesati in obtinerea de date de la banca unde tatal meu are deschis un cont.
am fost azi la notar si mi s-a zis ca e exact aceeasi procedura ca si la dezbaterea mostenirii, in sensul ca m-au trimis sa scot anexele 23 si 24 de la starea civila si trebuie sa fim prezenti toti trei + 2 martori.
Intrebarea mea este daca toti notarii solicita aceste anexe, pentru ca este de durata (2 saptamani pana se elibereaza).
va multumesc.