avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate vlad george

Activitate vlad george

vlad george a scris:

Buna ziua-Imi cer mii de scuze pentru intirziierea raspunsului din cauza sanatatii si va multumesc f.mult pentru raspunsul dvs.primit prompt.EXACT asa am crezut si noi mostenitorii ramasi ca se imparte in mod egal taxele de impozit pe terenul intravilan si casa nelocuita de la tara,dar primaria comunala nu a procedat asa,a trecut toate taxele la un singur mostenitor.
In certificatul de mostenitor care a fost eliberat de Notariatul respectiv la dezbaterea succesiunii,una din surori fiind decedata la dezbaterea sucesiunii respective,dupa al doilea parinte era trecuta in titlurile de proprietate eliberate in baza legii nr.18/1991 si 247/2005 apare ca mostenitoare....Restul de 3/8 din dreptul de proprietate asupra intregului imobil teren si c-tii.
Primaria comunei a trecut nr.de rol NOMINAL UNIC la unul din mostenitori care suporta singur taxele de impozit.In aceasta situatie trebuie sa dezbatem din nou sucesiunea la notariat???primaria refuzind sa imparta aceste taxe la toti mostenitorii pe motivul ca ar fi foarte greu sa verifice arhiva si sa faca acest lucru cu toate ca toti mostenitorii sint bineinteles de acord cu achitarea taxelor respective.va multumesc.

Buna ziua-Imi cer mii de scuze pentru intirziierea raspunsului din cauza sanatatii si va multumesc f.mult pentru raspunsul dvs.primit prompt.EXACT asa am crezut si noi mostenitorii ramasi ca se imparte in mod egal taxele de impozit pe terenul intravilan si casa nelocuita de la tara,dar primaria comunala nu a procedat asa,a trecut toate taxele la un singur mostenitor.
In certificatul de mostenitor care a fost eliberat de Notariatul respectiv la dezbaterea succesiunii,una din surori fiind decedata la dezbaterea sucesiunii respective,dupa al doilea parinte era trecuta in titlurile de proprietate eliberate in baza legii nr.18/1991 si 247/2005 apare ca mostenitoare....Restul de 3/8 din dreptul de proprietate asupra intregului imobil teren si c-tii.
Primaria comunei a trecut nr.de rol NOMINAL UNIC la unul din mostenitori care suporta singur taxele de impozit.In aceasta situatie trebuie sa dezbatem din nou sucesiunea la notariat???primaria refuzind sa imparta aceste taxe la toti mostenitorii pe motivul ca ar fi foarte greu sa verifice arhiva si sa faca acest lucru cu toate ca toti mostenitorii sint bineinteles de acord cu achitarea taxelor respective.va multumesc.
La dezbaterea succesiunii,conf.certif.de mostenitor,au ramas in viata 5 mostenitori si din suprafata totala de 54.201 m.p teren arabil si vii in extravilan, revine cota de 1/5 parti din masa succesorala la fiecare in parte iar pentru terenul intravilan si casa de la tara inca nu sa dezbatut sucesiunea,cine din cei 5 mostenitori ar trebui sa achite taxa de impozit-nu locueste nimeni in casa respectiva,toti sint plecati'.
multumesc
Buna ziua,
sint un pensionar,cind am iesit la pensie societatea la care am lucrat mai avea sa-mi achite 6 salarii si bani din deplasari in suma de 20.000 de ron,am depus actiune in instanta inpreuna cu mai multi colegi de serviciu care si dinsii la rindul lor aveau sume de bani importante de recuperat de la angajator pentru anii 2013/2014 in schimb societatea a intrat in nsolventa pe 03.07.2014 si procesul sa suspendat.
(dosar 940/122/2013 la Trib.Giurgiu),actualmente trebuie sa ma inscriu la masa credala : intrebare : care sint pasii de urmat - va multumesc
buna ziua
intrebare : fiind pensionat la limita de varstra,este necesar sa-ti faci lichidarea la angajator,solicitind la angajator lichidarea,nu sa efectuat,mai aveam dreptul la plata C.O pe anul respectiv in plus si la plata a 6(sase)salarii pe ultimele 6 luni,inaintea pensionarii neachitate si de care nu am benificiat nici la calculul pensiei,intrucit societatea respectiva nu au platit asigurarile sociale pe motivul ca nu are posibilitati financiare ? Cum trebuie procedat - mentionez ca socitatea respectiva are N procese in instanta pentru diverse litigii si face parte din grupul de firme a celui mai bogat om din Romania.Va multumesc anticipat.
:-/Buna ziua
intrun TITLU DE PROPRIETATE eliberat de Comisia Judetiana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor in anul 1993 la rubrica -mostenitori-au fost mentionati 3(trei) mostenitori din care 2 (doi) au decedat,al treilea mostenitor poate sa vinda casa la unul din membrii familiei de gradu I .
Daca legea permite aceast contract de vinzare-cumparare,ceilanti membri de gr.I,mai au vriun drept,eventual sa faca vreo succesiune la notatiat ?
Mentionez ca pamitul care a apartinut mostenitorilor sa facut o succesiune la Notariat si sa impartit in mod egal la toti cei ramasi in viata.
Solicit aceste informartii ca am ramas singurul din familie care suport toate taxele si impozitul pe casa de vreo citiva ani,pe ceilanti membri din famililie nu-i intereseaza si refuza sa participe la intretinerea gospodariei,iar mostenitorul din titlu de propietate nu are posibilitati financiare si nici nu a gasit pe cineva sa locuiasca in casa fara plata chririei.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua
Stimate domn/a
Am primit decizia de pensionare la limita de virstra,cine trebuie sa anunte angajatorul,Casa Jud.de pensii sau titulalarul pensiei ?
2)In cazul in care Compania sau Societatea respectiva solicita sa lucrez in continuare,imi face un nou contract de munca ?
3)Pot sa lucrez in continuare sa incasez si pensia si salariu ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu respect
sint nascut pe12.081952,am fost angajat in munca in anul 1971 luna iulie si lucrez si in prezent.
In acest an 2014 luna iulie,fac 43 de ani de munca din care am vreo 3 ani de munca grupa a -II- in plus mai am o adeverinta de 1an zile de munca lucrati ca zilier in vacante,intrebare : cind pot sami depun dosarul la pensie fara penalizare ?.
Va multumes anticipat pentru raspuns.
prin sentinta civila se respinge ca nefondata plingerea contravetionala formulata de catre subseminatul,inpotriva procesului verbal de contraventie din 03.09.2013,intocmit de catre I.P.J Tulcea,Serviciul Rutier.intrebare: in cazul in care am facut apel la instanta pentru rejudecare,pot intrerupe demersul dosarului si sami asum raspunderea pentru savirsirea contraventiei,binenteles cu plata amenzii respective si depunerea carnetului de conducere pe 1 (una ) luna zile conform p.v de contraventie. va multumesc anticipat
12.08.1952-va mutumesc anticipat ptr.raspuns