este foarte simplu
se face diferenta dintre numarul de posturi prevazute la anexa nr 1 din OUG 77 si nr de posturi ocupate conform OUG 63 daca rezultatul este pozitiv acele posturi sunt exceptate de la desfiintare conform art 1 alin 2 lit a. politistii locali sunt tratati separat pe exceptii tot la lit a. in rest posturi unice art 1 alin 2 lit b si cele exceptate art 1 alin 2 lit f
conform og 63/2010 mi s-a stabilit un numar de 27 posturi plus 4 pentru politia locala.
la momentul actual am 18 posturi ocupate fara politistii locali si 21 cu tot cu ei.
la formula data de art 1 alin 2 lit a ar insemna sa nu reduc nici un post vacant avind formula 21-15=6posturi, avand 8 posturi vacante din care 2 pe alte exceptii
sau 18-15=3posturi ar insemna sa desfiintez 3 posturi.
Buna seara.
am si eu o nelamurire cu privire la art 1 alin 2 lit a din og 77/2013 respectiv.
a) posturile vacante determinate ca diferenta intre numarul posturilor corespunzator categoriei unitatii/subdiviziunii administrativ-teritoriale prevazute in anexa nr. 1 si numarul posturilor ocupate, stabilit potrivit prevederilor pct. 1 din anexa la Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 63/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru stabilirea unor masuri financiare, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 13/2011, cu modificarile ulterioare, precum si posturile vacante din compartimentele autoritatilor administratiei publice locale pentru care au fost stabilite posturi potrivit prevederilor pct. 2-4 din anexa la Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 63/2010, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 13/2011, cu modificarile ulterioare. Intrebarea mea este urmatoarea: la numarul posturilor ocupate intra si cele ocupate de catre politistii locali acestia facind parte dintr-un compartiment din cadrul aparatului de specialitate al primarului?
Buna seara
in calitate de mandatar al unui candidat la alegerile locale am omis sa transmit la AEP raportul detaliat asupra veniturilor si cheltuielilor din campanie deoarece raportul este zero nu sa primit nu s-a cheltuit.
problema este ca acum am primit o decizie de amendare cu cuma de 5000 lei.
imi puteti spune care este instanta competenta sa judece contestatia? si poate ma puteti ajuta si cu un model de contestatie.
va multumesc anticipat.
Va doresc Sarbatori Fericite!
spatiul si utilitatile apartin primariei.
nu s-a incasat concesiune s-a achitat utilitatile de catre primarie in urma controlului de audit s-a constatat un prejudiciu de cca 60.000 lei.vb ipotetic in numele primariei. primaria s-ar putea indrepta cu actiune in instanta impotriva societatii comerciale pentru inbogatire fara justa cauza?
buna seara.
am si eu o speta poate ma poate ajuta cineva mai avizat cu un raspuns.
o societate a folosit o perioada indelungata un spatiu al unei primarii fara existenta vreunui contract de concesiune (inchiriere), ba mai mult s-a folosit si de utilitati(energie electrica) fara a plati nimic.
dupa controlul curtii de conturi s-au imputat niste sume fiind creat prejudiciu prin lipsa unui contract si neplata utilitatilor.
intrebare?
in acest caz m-as putea indrepta impotriva societatii comerciale cu o actiune pentru imbogatirea fara justa cauza? care sunt parerile voastre si ce sanse de reusita as avea.
va multumesc anticipat