avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate nikky2285

Activitate nikky2285

Buna ziua.As dori sa intreb adca intr-un proces civil cu o plangere contraventionala castigata initial si apoi pierdut la epel, scrie hotarare definitiva mai exista vreo cale de atac asupra acestei sentinte?multumesc anticipat.
Buna seara.As dori sa întreb, sunt casatorita cu soțul meu din 2016, in momentul de fata locuim la părinții mei care sunt proprietarii apartamentului, in momentul când ei vor deceda, eu rămân moștenitoare, vroiam sa întreb dacă sotul are o poprire foarte mare, a avut o garsoniera pe care nu a mai putut-o plati va fi si el cu mine mostenitor la apartament? Si ce soluție exista ca apartamentul sa rămână numai al meu.Multumesc!
Femeie data nașterii 9 octombrie 1964 ,lucrează din 1983 în același loc condiții normale de munca.Ma interesează dacă nu ar mai realiza venituri din octombrie 2021 dacă o afectează
.mulțumesc


Cornel Vasile a scris:

Precizati :
- data nasterii .....barbat/femeie
- stagiul complet de cotizare
- stagiul realizat in grupa de munca/conditii deosebite sau speciale

As dori sa aflu dacă o persoana ar putea ieși anticipat la pensie la anul în iulie si din octombrie anul acesta va întra în concediu fără plata, va mai putea ieși anticipat .Mulțumesc
Buna ziua .As dori sa întreb dacă pentru amânarea ratelor pentru anul 2021 a fost publicata ordonanta, am sunat la banca și ca de obicei ei nu stiu nimic.Multumesc.
Discuție Codebitori
Bună ziua, as dori sa va intreb dacă am făcut un credit de refinanțare iar soțul este codebitor, el având o poprire pe salariu pentru care plătește firma unde este angajat, are vreo treaba cu creditul refinantat de către mine?
Răspuns la discuția model cerere judecata in lipsa
multumesc
Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un model cerere pentru a nu ma mai prezenta la proces intr-un dosar unde sunt parte vatamata dar nu m-am constituit parte civila.Multumesc.
Buna ziua. sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune si vroiam sa intreb daca exista vreo posibilitate sa nu mai fiu prezenta la fiecare infatisare avand in vedere ca nu m-am constituit parte civila si cum pot face acest lucru?multumesc.
Discuție Sistare poprire
Am primit o instintare de la executor ca poprirea a fost sistata conform art 371 indice 5 lit b, ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce inseamna acest articol, tin sa precizez ca sunt angajata si poprirea se platea lunar.multumesc!