avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana0025

Activitate iuliana0025

Multumesc !
luminita29 a scris:

Nu exista inca norme de aplicare insa angajatorul isi poate concepe singur procedurile de aplicare

Va multumesc, nu este obligatorie , dar exista acele norme de aplicare? ca asta mi-au spus, iti dam doar daca apar acele norme....

magiccom a scris:

aceasta lege nu este obligatorie

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare:
daca in acest moment exista norme de aplicare pentru Legea nr. 239/2020, iar aceasta actualizare introduce un avantaj important pentru parinti. Suma de 1.500 lei/copil poate fi obtinuta lunar de la angajator!.
Am discutat cu angajatorul despre aceasata lege si mi-a spus ca pot beneficia doar in momentul in care se vor da de la minister norme de aplicare pentru aceasta lege.
Multumesc !

Răspuns la discuția Stimulent crestere copil
multumesc frumos pentru raspuns
buna ziua !

as avea si eu o intrebare si anume am un baietel nascut in iulie 2010 ( acum are 19 luni) si eu as vrea sa ma intorc la servici cu 4 luni mai devreme de termen ( implinirea a 2 ani) si as dori sa stiu daca as mai beneficia de stimulent si care ar fi suma acestuia?

multumesc si astept rasp. dvs.
buna ziua!

va rog sa ma ajutati si pe mine cu rasp. la intrebarea:

pot sa beneficiez de somaj daca copilul meu a implinit varsta de 2 ani si eu nu am cu cine sa il las acasa drept pentru care nu ma pot intoarce la servici.

care sunt drepturile mele?

multumesc!
Discuție ce drepturi am?
buna ziua!

va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la situatia in care ma aflu si anume as vrea sa stiu ce drepturi am la casa in care am locuit timp de 22 de ani in concubinaj.
mai exact eu am trait in concubinaj cu un barbat timp de 22 de ani in casa lui, acest barbat a murit acum 5 luni si eu inca mai locuiesc in acea casa,
mentionez faptul ca acest barbat cu care am trait are 1 baiat din prima casatorie si 5 nepoti ( copiii baiatului). eu nu am nici un fel de act facut pe casa in care am locuit ( casa era facuta cu femeia din prima casatorie) decat buletinul facut la adresa respectiva.

va rog daca puteti sa imi spuneti ce drepturi am eu in acest moment la aceasta casa?

multumesc si astept raspunsul dvs.
buna ziua!

sunt insarcinata in 6 luni si peste 1 luna urmeaza sa intru in concediu prenatal, de aceea as vrea sa va intreb daca concediu prenatal este 126 sau 168 de zile si cum se plateste acest concediu?

multumesc!
buna ziua!

as avea si eu o intrebare si anume: cum se procedeaza daca nu am primit salriu pe 4 luni de zile de la locul precedent de munca?
perioadaL 15 12.2009-15.01.2009 ( 1 luna)
01.08.2009-31.10.2009 ( 3 luni)
mi s-a spus ca nu se stie cand vor avea banii sa mii dea
in acest moment sunt angajat la o alta firma si vreau sa mentionez faptul ca la ultimul loc de munca am facut cererea de incet. a activ.in noiembrie.

va rog sa ma ajutati cu un sfat , mai exact as vrea sa stiu daca mai am vreo sansa sa recuperez salariile?

multumesc si astept rasp. dvs,
Răspuns la discuția Conditii de pensionare anticipata
multumesc pentru raspuns!