care este calea de atac in revendicarea imobiliara(nu aia pe legea 10) in general?
da exact asa am si zis, ca s-a admis exceptia si am ramas cu gura cascata ca s azic asa.
In cazul in care eu introduc actiune in revendicare pe ce principiu merg, ca eu deja am un drept. Consider sentinta un just titlu?
Sunt bagata tare in ceata ca nu ma asteptam sa admita exceptia.
Nu pot merge si pe o ordonanta presidentiala de exacuare?
Sau o actiune in constatare?#-o
am si eu o intrebare. Am o hotarare din anul 1999 data in partaj bunuri comune. In 2009 am cerut executarea silita a hotararii, iar paratul din dosarul de partaj mi-a invocat exceptia dreptului de a cere executarea silita, exceptie care mi-a si foat admisa. Intrebarea este eu ca si detinatoare a imobilului prin sentinta din anul 1999 ce cai mai am ca s aintru in posesia acelui apartament. Mentionez ca paratul locuieste in continuare in acel apartament, care prin partaj mi-a fost atribuit mie. Ce actiuni mai am la indemana si ce pargii mai pot folosii pentru a intre in posesia imobilului.
va multumesc anticipat
Am si eu o intrebare care o adresez la multi colegi si nu prea am un raspuns corect:
Am o hotarare data in partaj succesoral din 1999. In cat timp pot cere executarea silita. Este cumva imprescriptibila, asemenea actiunii in partaj sau se prescrie dreptul de a cere executarea silita. Daca se prescrie in cat timp?
Va multumesc anticipat
da, persoana respectiva are foarte multe infractiuni si foarte multe plangeri penale pe rolul Parchetului. Dorim obtinerea unui ordin de restrictie deoarece persoana respectiva calomniaza si agreseaza toti functionarii din primarie. Ce putem face?
e posibil sa obtin un ordin de restrictie a unei persoane de a mai intra intr-*o primarie si a se mai apropia de functionarii din primarie. Daca da conform carei legi?
este adevarat domnul/doamna notar, ceea ce spuneti. Felicitari pentru prezizari si pentru raspuns. Pamantul este donat de catre oamneni din comuna primariei. Cand a fost donat era o pasune(un izlaz)ulterior el a fost impadurit cu scopul de a se da oamneilor care au donat pamantul lemne. Intrebarea esre Pot cere pamantul ca si un bun propriu al comunei sau ca si un bun public?
am si eu o intrebare?
In anul 1965 Sfatul Popular al unei localitati a luat in administrare o suprafata de teren in baza unui proces verbal de predare primire in administrare. Consiliul Local poate face cerere de retrocedare in nume propriu pentru respectiva suprafata de teren(adica sa faca parte din proprietate privata a localitatii respective), si care ar fi prevederile legale.
cererile la legea 10/2001 sunt susceptibile de apel sau de recurs?
am precizat foarte orect partile, dar o sa repet:
in prima instanta cu directia generala de administrare a Finantelor pUblice a Judetului Iasi,
recursul l-a introdus Directia Generala de Administrare a Finantelor Publice-Administratia Finantelor Publice
multumiti?:D