avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate raluca banica

Activitate raluca banica

Răspuns la discuția Subiect: cum sa prind doi excroci
multumesc pt atentia,probe sunt,stiu despre existenta lor de la rudele cedentei,in afara celor doua contracte exista denuntarea dintre cedenta/baieti precum si ,pe langa ctr cu tertul cumparator ,a unei conventii incheiate intre baieti/tertul cumparator,toate autentificate.Considerati ca acestea pe langa declaratiile martorilor/dintre rudele cedentei/nu constituie un suport puternic pt.o plangere penala?

astept raspunsul dvs,multumesc
mentionati in noul act aditional ca clauza trecuta in actul aditional in care s/a stipulat ca partile vor fi repuse in situatia anterioara se refera la desfiintarea contractului fara inapoierea avansului,adica faceti mentiunea in noul contract care a fost intentia partilor,anume sa desfiinteze contractul ,nu sa si restituie avansul
am incheiat o promisiune de cesiune de creanta cu o persoana indreptatita la despagubiri.contractul este in termen.intre timp ,doi baietei,cunoscuti ai cedentei,spun ca vor sa cumpare ei creanta dar direct de la cedenta si platesc in 30 zile;ok,ne/am inteles cu banii,iar eu am primit un mandat remunerat din partea ei.contractul meu de promisiune nu este denuntat.intre timp ,baietii nu gasesc cumparator la pretul convenit,dar o conving pe cedenta sa vanda altciuva cu mai putin si ca nu este nici o problema ca are contract cu mine,nu e bun.acompaniati de o armata de avocati platiti sa apere interesele angajatorului lor,adica noul cumparator,aproba tot si sfatuiesc in acest sens.mentionez ca,datorita unui impediment care nu are relevanta acum nu am notificat prefectura despre promisiunea pe care o aveam.stiu ca nu am actiune impotriva cumparatorului si nu am nici un act direct cu baieteii.E posibil totusi ,coroborand cele doua contracte-sa le fac o plangere pt.inselaciune baietilor?cu ea nu prea am treaba,nu intelege prea bine ce a facut,stiu ca ea terbuie reclamata pt.inselaciune,dar ea a fost inselata la randul ei.Va rog,un sfat,se poate sa am sanse daca ii reclam pe ei?
Răspuns la discuția Marturie mincinoasa
daca celelate rude nu au cerut deschidera succesiunii in calitate de descendenti si oricum nu mai sunt in termen sa ceara reconstituirea dreptului de proprietate pe legi speciale,au dreptul la actiune pe dreptul comun sa revendice dar nu terenuri si in acelasi timp pot ataca certificatul de calitate de mostenitor care probabil constituie baza calitatii pe care si-o aroga reclamantul.numai una dintre rude poate interveni in procesul civil.cat despre ce puteti face dumnevoastra,incercati un denunt daca dezbaterea succesiunii si obtinerea certificatului de mostenitor s-au facut ilegal
Răspuns la discuția cum sa prind doi excroci
multumesc de sfat,problema e presanta si sigur m-am grabit.apreciez inca o data sfatul si voi re-explica

am incheiat o promisiune de cesiune de creanta cu o persoana indreptatita la despagubiri.contractul este in termen.intre timp ,doi baietei,cunoscuti ai cedentei,spun ca vor sa cumpere ei creanta dar direct de la cedenta si platesc in 30 zile;ok,ne/am inteles cu banii,iar eu am primit un mandat remunerat din partea ei.contractul meu de promisiune nu este denuntat.intre timp ,baietii nu gasesc cumparator la pretul convenit,dar o conving pe cedenta sa vanda altciuva cu mai putin si ca nu este nici o problema ca are contract cu mine,nu e bun.acompaniati de o armata de avocati platiti sa apere interesele angajatorului lor,adica noul cumparator,aproba tot si sfatuiesc in acest sens.mentionez ca,datorita unui impediment care nu are relevanta acum nu am notificat prefectura despre promisiunea pe care o aveam.stiu ca nu am actiune impotriva cumparatorului si nu am nici un act direct cu baieteii.E posibil totusi ,coroborand cele doua contracte-sa le fac o plangere pt.inselaciune baietilor?cu ea nu prea am treaba,nu intelege prea bine ce a facut,are 89 de ani ,stiu ca ea terbuie reclamata pt.inselaciune,dar ea a fost inselata la randul ei.Va rog,un sfat,se poate sa am sanse daca ii reclam pe ei?
desi am mai aplicat o data,anuntul meu a fost vizualizat darnu am primit nici un raspuns!nu am fost explicita sau puteti da mai multe interpretari?va rog astept un sfat,intradevar,parerile sut impartite.vedeti inainte sub acelasi titlu.
am incheiat o promisiune de cesiune de creanta cu o persoana indreptatita la despagubiri.contractul este in termen.intre timp ,doi baietei,cunoscuti ai cedentei,spun ca vor sa cumpare ei creanta dar direct de la cedenta si platesc in 30 zile;ok,ne/am inteles cu banii,iar eu am primit un mandat remunerat din partea ei.contractul meu de promisiune nu este denuntat.intre timp ,baietii nu gasesc cumparator la pretul convenit,dar o conving pe cedenta sa vanda altciuva cu mai putin si ca nu este nici o problema ca are contract cu mine,nu e bun.acompaniati de o armata de avocati platiti sa apere interesele angajatorului lor,adica noul cumparator,aproba tot si sfatuiesc in acest sens.mentionez ca,datorita unui impediment care nu are relevanta acum nu am notificat prefectura despre promisiunea pe care o aveam.stiu ca nu am actiune impotriva cumparatorului si nu am nici un act direct cu baieteii.E posibil totusi ,coroborand cele doua contracte-sa le fac o plangere pt.inselaciune baietilor?cu ea nu prea am treaba,nu intelege prea bine ce a facut,stiu ca ea terbuie reclamata pt.inselaciune,dar ea a fost inselata la randul ei.Va rog,un sfat,se poate sa am sanse daca ii reclam pe ei?
fiind socotit un mandat remunerat,ce implica obligatii din partea ambelor parti - av sa va reprezinte,dvs sa-i achitati onorariul,-puteti
- sa va achitati obligatiile si sa notificati denuntarea lui
- sa negociati cu av desfiintarea prin acordul partilor
- sa-l chemati in instanta pentru neindeplinirea obligatiilor
Răspuns la discuția contract vinzare-cumparare
verificati intai daca exista un contract de vanzare cumparare
multumesc pt atentie!Am inteles abordarea dvs,intr-adevar ,contractul meu cu cedenta este afecta de un termen suspensiv - plata pretului la inscrierea actiunilor la FP,termen ce nu s-a implinit.Dar inlauntrul acestui termen suspensiv stipulat in contractul dintre mine si cedenta ,se incheie un alt contract,cu acordul meu,intre cedenta si x,tot un contract cu termen- achitarea pretului in 30 zile- contract in care eu am calitatea de mandatar.Acest contract inceteaza prin acordul partilor-cedenta si x- inainte de implinirea termenului.Raman la intrebarea daca am permis incheierea celui de-al doilea contract- in care am avut calitatea de mandatar,acesta fiind acum desfiintat,deci nu mai exista,contractul meu este valabil,iar pentru ca m-am obilgat ca cesionar intr-un contract cu termen,intre timp am devenit mandatar intr-un contract desfiintat, imi afecteaza calitatea de cesionar?