avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate silviumanta

Activitate silviumanta

Hotararea din recurs nu se comunica !
Răspuns la discuția intrbare!!!
nici nu am declarat nici nu am plati, am inteles faptul ca sunt necesare 12 luni, am vazut in lege, insa as dori un raspuns pe situatia de fapt prezentata de mine.Multumesc!
Discuție intrbare!!!
In luna iulie am terminat facultatea, tot atunci am inchieiat cu o societate un contract de prestari servicii a carui plata se va face in luna decembrie , nici eu si nici societatea nu am declarat inca la fisc contractul, luna aceasta m-am angajat cu ctr. de munca, acum am constatat ca sunt insarcinata in 7 saptamani deci urmeaza sa nasc in iunie 2010,Intrebarea este daca beneficiez de indemnizatie si in ce conditii???Daca nu , as dorii o idee salvatoare, o solutie prin care sa beneficiez de indemnizatie.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare cu chitanta de mana
Puteti solicita in instanta o hotarare care sa tina loc de act de proprietate!mai ales ca aveti si martori .
Răspuns la discuția Partajul pe instanta !!!
Chiar nu inteleg, acum un an am desbatut un partaj succesoral in instanta si nu am timbrat decat cateva sute de mii acum de ce se timbreaza la valoare?mediatorul ar putea face partajul???
Buna ziua am si eu o intrebare : Partajul pe instanta se timbreaza la valoare???
Răspuns la discuția anulare proces verbal confiscare
Este vb despre art. 18 .Precizez ca acest control s-a facut probabil "la pont" pt. ca organele de control s-au urcat in autocar la km. 61-63 pe DN 5 deci autocarul nu ajunsese inca in vama.Multumesc !
Buna ziua!Are cineva idee cum pot si care sunt sansele pentru anularea unui proces verbal prin care s-au confiscat 6 kg de aur(bijuterii vechi si aur topit).Mentionez ca persoana careia i s-a consfiscat era in dum spre vama GR , nu a facut obiectiuni, a declarat ca a luat aurul d la cateva persoane in vederea valorificarii acestuia urmand ca la intoarcere in tara sa le dea acestora banii pe aur.In plangerea imp. p-v a mentionat ca este prima data cand face asta si ca aceasta nu reprezinta o activitate permanenta si ca legea ii permite daca nu este o indeletnicire permanenta.
Are cineva idee ca si probe ce sa faca ?Multumesc!
Discuție legea 10
Am facut o notificare pe legea 10, nici pana in prezent nu am primit un raspuns din partea primariei in legatura cu acordarea masurilor reparatorii solicitate.Pot solicita acest raspuns in instanta???
Răspuns la discuția divort prin acord!!!
multumesc tuturor!