avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate carmencita76

Activitate carmencita76

Răspuns la discuția Onorariu avocat
multumesc
Răspuns la discuția Onorariu avocat
exact asta e problema, nu pot sa ii virez banii.Asa am vrut si eu. Dar raspunsul a fost ca exista o chitanta la dosar. Dar chitanta ,ma gandesc ,este pe numele celui care plateste onorariul adica al celui executat. Nu ar trebui executorul sa vireze banii in contul avocatului direct si nu in contul meu?
Discuție Onorariu avocat
Buna ziua,
Baietelul meu are o renta lunara hoatarata de instanta care nu se plateste.Dl avocat impreuna cu executorul imi recupereaza banii o data pe an.Dl avocat are un onorariu care se vireaza la mine in cont de fiecare data cand se face executarea. L-am intrebat daca pot sa ii virez in cont banii dar a spus ca nu pentru ca el a emis o factura si chitanta care este la dosar.Intrebarea mea este cum dovedesc ( in cazul in care ar fi nevoie) ca am platit onorariul daca eu nu primesc nici un act ?
va multumesc frumos
buna ziua.am un apartament inchiriat .Contractul de inchiriere are data de inceput in 01.09.2017.cand l-am inregistrat la finante am depus declaratia 220 si am platit anticipat tot impozitul si cass-ul datorat pe anul trecut.Va rog frumos sa imi spuneti in anul 2018 cand trebuie sa platesc impozitul pe anul acesta si ce declaratii trebuie sa depun sau daca mai trebuie sa depun o declaratie pentru anul trecut.Contractul de inchiriere este in lei.
multumesc frumos
Buna ziua.acum 5 ani sotul meu a murit intr-un accident de masina.saptamana asta am primit o înștiințare pe numele lui de La primărie in care scrie ca a dobândit un autoturism cu nr de identificare... si ca il invita la primarie sa depună declarația de impunere si sa se prezinte cu toate actele masinii.in caz contrar pe lîngă amenda de ce impune din oficiu masina.noi ne am căsătorit acum 10 ani si niciodata nu am avut masina respectivă si nici nu am auzit de ea.s-a facut succesiunea intre mine si băiețelul meu dar nu era vorba de nici o datorie sau masina. As dori sa stiu ce este de facut in acest caz?multumesc
Răspuns la discuția asiguratorul nu face nimic
Multumesc pentru raspuns.este vorba de alliantz țiriac ungaria.Eu am luat legatura cu alliantz romania.
Buna ziua.acum 2 săptămâni un cetatean din Ungaria m-a lovit din spate.si-a asumat bine.am fost la poliție unde am dat declarații.s-au constatat pagubele produse (cele vizibile).am primit copie dupa rca ul celui vinovat si un act cu care poate masina sa intre in reparatii si un pv.am sunat la asigurator care a doua zi a trimis in constatator sa constate daunele vizibile.mi-a luat copia dupa rca ul vinovatului si procesul verbal de la poliție si mu-a spus ca trebuie sa asteptam aprobarea asiguratorului din ungaria sa putem baga masina in service.de atunci nu se intampla nimic.se poate face ceva sa urgentez aprobarea? Mentionez ca lucrez la 30 de km de casa si am nevoie de masina. deocamndata sant in concediu dar daca nu secrezolva cat mai repede nu mai pot merge la lucru.masina nu nai merge deloc.
Multumesc
Multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua, am o colega al carui tata a luat un credit de la o banca.Dupa decesul tatalui o firma de recuperare a cautat-o pe colega mea si incearca sa o forteze sa dea inapoi imprumutul luat de tatal ei.Mentionez ca colega mea nu a mostenit nimic de la parinte si nici nu apare numele ei in nici un fel pe contractul de imprumut.Colega mea are o casa primita prin donatie de la tatal ei, recuperatorii ameninta cu executare silita, dare in judecata etc.sa imi spuneti va rog daca s-ar ajunge in instanta ar avea sanse de cistig?
Buna seara, multumesc pentru raspuns.revin cu formatul declaratiei ", prin prezenta declar ca inteleg sa renunt la actiunea civila formulata de mine in dosarul ,,, intelegind prin aceasta renuntarea la exercitarea actiunii civile in acest cadru procesual.
Declar totodata ca-mi rezerv dreptul de a solicita pe cale separata despagubiri de natura si in cuantumul celor mentionate in constituirea de parte civila si nu inteleg sa renunt la dreptul meu dar le voi emite ulterior prezentei fie pe cale pe cale amibila sau pe calea unei actiuni civile separate.
Prezenta declaratie se constituie ca o renuntare la actiune si nu la dreptul de a pretinde despagubiri.
asta inseamna ca pot ocoli acest tribunal si sa merg la un altul?
cu stima