Din pacate sefii institutiilor la care apelati sunt numiti politic. Cu tot respectul pentru acest site si politica lui nu pot sa va dau decat un singur sfat : votati pe cine va face viata mai buna!
Raspunsul dvs. a fost alambicat si greu de inteles. Puteati foarte bine sa scrieti ca se calculeaza amortizarea aferenta lunilor mai - septembrie si se face nota contabila cu suma respectiva. Dar din punctul meu de vedere nu prea este cuser (asta relativ la limbaj decent) deoarece eroarea se corecteaza la luna in care a fost sesizata, mai ales ca nu se pot vedea actele ( sa nu uitam nota 601-301 samd).
Cu respect!
Este gresita profund abordarea dvs, Nu se poate inregistra amortizare incepand cu luna mai , deoarece amortizarea genereaza cheltuieli si ca atare se duc naibii toate balantele si raportarile. O eroare de acest gen se corecteaza incepand cu luna in care a fost sesizata si corectata.
Inainte va urmaream cu interes dar acum nu stiu ce se intampla cu dvs.! Dar asta e, fiecare are urcusuri si caderi. Dvs fara suparare sunteti in a doua faza! Pacat!
Domnule ai 4 (patru) camere! Pai :
1. Confortul se plateste:
2.Traim in comunism, unde totul era egal, adica eu am patru camere dar sa sa platesc la fel cu ala care o garsoniera!
Aberatii! Si nu implicati seful de scara ca a avut o atitudine de bun simt si conform cu legea.
1. Medicina generala se face in primii 3 ani dupa care urmeaza specializarea. Asa ca daca esti stomatolog apeleaza la un pediatru.
2. Un parinte responsabil nu-si tine copilul la geam mai ales cand stie ca vecinii fumeaza la geam.
3. Mai inchideti usile sa nu se faca curent.
4.Agentia de Mediu - numai un prost poate sa apeleze la acest caz.
5..Sunteti sigur ca nu aveti un altfel de conflict cu acei vecini?
6. Apelati la un psiholog sau psihiatru dupa caz!
Nu va suparati pe mine , dar solidaritatea feminina actioneaza! Nu ati citit ca in hotararea de divort mama recunoaste ca fetele au fost facute cu altcineva? Pai si atunci ce alte documente, ce alte prostii! Zau e o invartire in jurul cozii de nu se poate. Este o opinie a unui neavizat dar caruia cu tot respectul nu-i plac avocatii!
Nu va suparati pe mine dar in acest caz cand angajatul ameninta angajatorul este penibil. Urmatorul pas este concedierea angajatului ca administratorul nu este decat un angajat pe care-l platiti. Discutati cu presedintele si la urmatoarea adunare generala , cu imputernicire de la proprietar, dati-l afara.