avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate stvlasceanu

Activitate stvlasceanu

Răspuns la discuția partaj
Multumesc
Discuție partaj
Buna ziua !
Intr-un proces de partaj se tine cont de veniturile celor 2 soti astfel incat sa se poata evidentia aportul fiecaruia la dobandirea bunurilor din timpul casatoriei?
Daca unul a avut dublul venitului celuilalt, inseamna ca acesta va lua dublul bunurilor?
Nu sunt copii implicati in cauza.
Va multumesc !
Discuție mosteniri
Inainte de casatorie am facut un contract pe 10 ani pentru cumpararea unui apartament, contract incheiat intre mine si primaria care a vandut apartamentul.Ratele le-am platit ulterior, dupa ce m-am casatorit, pana la achitare. Sotul meu are dreptul la jumatate sau o alta parte din apartament, in caz de divort sau de deces al meu?
2) Am cumparat o masina pe numele meu, fiind casatorita. Copiii sotului meu au parte la ea, in caz de deces al sotului meu ?
Ce institutie poate sa modifice (in sensul limitarii) programul de functionare al unei societati comerciale cu activitatea de bar ?
Intr-un bloc prevazut din constructie cu spatii comerciale la parter si unde a functionat pana acum o firma care comercializa textile, s-a mutat o societate comerciala cu profilul activitatii "pariuri sportive". Noua societate trebuie sa obtina acordul asociatiei de proprietari ?
Discuție pensie
Buna seara,
Daca in cartea de munca la o anumita unitate sunt trecute sporul de vechime, sporul de grupa I, iar la incheierea cartii la locul de munca respectiv este precizata perioada pentru care s-a lucrat in grupa I , mai este necesara solicitarea unei adeverinte de la acel loc de munca?
Multumesc !
Răspuns la discuția pensie de urmas
Va multumesc foarte mult,
Vlasceanu
Discuție pensie de urmas
Buna ziua,
citind pe diverse pagini ale caselor de pensii despre actele necesare depunerii dosarului in vederea obtinerii pensiei de urmas, am observat solicitarea cauzei decesului in situatia in care decedatul nu era pensionar. Daca biletul dat in urma autopsiei (a decedat in spital) a fost lasat la starea civila cand s-a cerut certificatul de deces, de unde pot face rost de un altul ? De la spital, un eventual duplicat sau de la evisenta populatiei ?
Multumesc