avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate 84alex84

Activitate 84alex84

Răspuns la discuția alcoolemie 0.70
Dupa ce achitati taxa,veti fi sunat de la politie in vreo 2-3 sapt si vi se va comunica rezultatul.Veti fi chemat sa dati o declaratie despre ce s-a intamplat.Aveti mare grija ce declarati k ati baut(in nici un caz bere),si cereti o RECALCULARE.Cel mai bine e sa luati un avocat ,care sa va spuna ce sa declarati k ati baut si cat.De aceasta recalculare depinde soarta cazierului si a permisului dvs.Am trecut si eu prin asta...dureaza ceva timp...Baftaa!
Pt ITP expirat se da dovada cu drept de circulatie 15 zile
Răspuns la discuția alcool la volan
Daca ajunge in instanta,deci procuporu nu ii da NUP, permisul se anuleaza, pentru k va primi o pedeapsa penala....Asta am patit si eu...
Discuție Alcool la volan
Salut! In urma cu 3 luni am fost depistat conducand cu 1.3 g/l alcool in sange.Dosarul meu a ajuns in instanta...Ma intrebam dak pe durata procesului pot sa obtin o dovada cu drept de circulatie de la procuror,intrucat au trecut cele 90 zile de suspendare si pana la pronuntarea sentintei sa mai am dreptul sa conduc ??Este legal sau nu??
Răspuns la discuția Intrebare
Ma refeream la cazul meu -alcoolemie 1.3 g/l in sange.Acum sunt chemat in instanta...Amenda administrativa ar insemna achitare ?
Discuție Intrebare
Salut!! Am si eu o nelamurire: Amenda administrativa inseamna achitare??
Răspuns la discuția alcool la volan
si eu sunt cam in aceeasi situaitie.....dak vrei sa vb -alexionut84@yahoo.com
Discuție alcoolemie
?
Răspuns la discuția alcoolemie
permisul se anuleaza la decizia judecatorului,sau la faptul k am am ajuns in instanta?Adik anularea depinde de hotararea judecatoreasca sau mi-l anuleaza politia fiindca am ajuns in instanta?
Discuție alcoolemie
salut! Am si eu o intrebare...Am avut o alcoolemie de 1.3 g/l.Daca ajung in instanta,pot sa primesc o pedeapsa fara suspendare,sau acolo se dau doar astfel de pedepse?Sunt la prima abatere si nu m-am opus in vreun fel aflarii adevarului...