lumi71 a scris:
Eu postez raspunsuri din prisma logicii mele. Personal, mie mi-ar conveni targul, daca ambele parti sunt de buna credinta. Locuiesc la bloc, si ori de cate ori asociatia doreste sa faca ceva in bloc exista unul, maxim doi "Gigi Contra", care fac tot posibilul pentru a frana obiectivul. De aceea, am constatat, ca acolo unde locatarii reusesc sa se puna de comun acord asupra imbunatatirii imobilului totul este mult mai frumos si din interior si din exterior. E aiurea sa ai permanent impresia ca esti inconjurat doar de hoti, care vor sa te jecmaneasca, prostindu-te. Cu o asemenea mentalitate nici o enitate, fie ea asociatie, urbe, sau tara, nu se poate naste progres. Niciodata nu vom putea progresa daca suntem reticenti la nou, parerea mea...
stiti ce se intampla? cand am vorbit cu vecinii sa platim izolarea blocului, mi-au spus ca nu au ei nevoie de asa ceva(ma refer la acea parte care acum va fi de acord cu instrainarea terasei blocului). In curtea blocului, de altfel una frumoasa pe care sub nici o forma nu vreau sa o vad distrusa de niste muncitori incompententi, se afla un cires destul de mic. Asta-vara acesti vecini s-au batut pentru cirese, fiind nevoie de venirea politiei pentru calmarea lor. Sa-mi ziceti acum ca-s gica contra pentru ca vreau liniste cand vin acasa dupa o zi de munca...mi se pare deplasat.