va multumesc pentru incurajare, si ca nu ma credeti nebuna ,dar am luptat atat de mult pentru acesti copii ,ca uneori ma omoara teama de nu-i pierde.
ba da mi-am facut mutatia.
va multumesc frumos. Copiii au 11 si 12 ani ,si stiu ca l-a aceste varste sunt si ei ascultati.
buna ziua, doresc sa va intreb ceva pentru linistea mea sufleteasca si va multumesc frumos daca imi puteti raspunde.
eu am divortat in urma cu cativa ani si copii mi-au fost incredintati mie, tatal nu s-a prez la proces si nu are drept de vizita. De curand mi-am schimbat domiciliul si doresc sa va intreb :
daca tatal a intentat proces pentru vizita sau custodie exista riscul sa primesc citatiile la vechea adresa si sa ma trezesc ca imi ia copii? Este posibil daca eu nu stiu de vreun proces? Eu nu tin legatura cu noul proprietar.
stiu ca este o intrebare idioata dar .... vreau sa stiu riscurile.
buna ziua, as dori sa va intreb ceva:
tatal meu a avut un atac cerebral in urma cariua a ramas imobilizat la pat si nu mai este in deplina facultatilor mintale,eu doresc sa ii schimb buletinul ,medicul ,pentru ca locuieste la mine,sa ii ridic pensia,etc.
pot obtine drept de curator ,sau tutela,nu stiu nu ma pricep la termeni ,ca de aceea si intreb.
ce acte sa obtin ?
va multumesc .
buna ziua ,ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac.si va multumesc daca ma puteti ajuta.
tatal meu are un handicap locomotor ,si pentru ca se deplasa foarte greu ,eu aveam procura si ii ridicam pensia ,dar acum 5 zile a suferit un accident cerebral in urma caruia nici nu stie cine sunt.procura expira iar eu nu cred ca mai pot sa fac alta.cum sa procedez,noi nu locuim in acelasi oras.
ce posibilitati am?
pensia este achitata de catre posta,ca daca aveam un card era bine.
va multumesc.
buna ziua,as dori sa intreb si eu ceva si va multumesc tare mult daca ma ajutati.
in ziua de azi nimic nu mai e credibil de acee a am si eu o dilema.
am sora vitrega cu care nu mai tineam legatura.la sucesiunea dupa mama am constat ca pe certificatul ei de nastere apare numele tatalui nostru .dar eu stiu sigur ca ea este din alta relatie ,chiar scrie in hotararea de divort ,,fiica dinanintea casatoriei''.acum eu nu stiu ,poate fi probata aceasta recunoastere a tatalui.urmeaza sa facem suucesiunea si dupa el.ea nu ar trebui sa aiba un act prin care sa demonstreze ca el a recunoscut-o?ea poarta in continuare numele mamei....nu trebuia sa -si schimbe numele dupa tata?
cam multe intrebari ...imi cer scuze ,insa chiar as dori sa stiu raspunsurile la aceste intrebari.
eu nu vreau sa fac vreo ilegalitate ,vroiam sa stiu daca nu este o eroare.si se pare ca este o eroare.deocamdata nu s-a incheiat succesiunea ,mai astepatm niste acte.am intrebat ca sa ma asigur ca totul se va face corect.
dar noi i-am aratat hotararea de divort a parintilor in care este si ea trecuta ,ma gandesc ,ca nu a fost atent .parintii nu au facut partaj ,si ar trebui sa vina ea.notarul asta mi-a mancat zilele.de cand am deschis dosarul asta ,....................mai multe informatii am aflat de aici decat de la el.si la notar toti platim.
buna ziua as dori sa mai intreb ceva,caci raspunsurile au fost mereu corecte si m-au ajutat foarte mult.
mama a avut o fiica din prima casatorie,dupa ce s-a casatorit cu tata statul le-a dat o casa pe care apoi au si cumparat-o .acum ca parintii au murit am inceput demersurile pentru succesiune,insa notarul nu a pomenit nimic despre fiica mamei din prima casatorie.oare a omis acest lucru ?