avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate chiken71

Activitate chiken71

Iaca un subiect care la mine in oras este des dezbatut, Locuiesc intr-o zona linistita, in fata blocului meu este un parc mare , imens, dupa care incepe padurea....
In acest frumos parc, si-a amplast domn primar ( actual) un cort mare , din acela de evenimente mari de cateva sute de persoane, in care, zice domnia sa, sa faca tiganii nuntile alea ale lor de doua trei zile, si l-a amplasat acolo in ideea de a stopa aceste nunti printre blocuri in oras, care se lasau cu blocari de strazi, cu balamucuri de nedescris, smad. Ok, pana aici e bine! DAR, acest pparc este amplasat in fata unui cartier de cateva zeci de blocuri si sunt convins ca toti locatarii acestora participa involuntar la nuntile tiganesti, deoarece este o galagie de nedescris, toata noaptea, pana dimineata la ora cinci , si nu stiu daca stiti, astia fac nunta si marti , si miercuri, si joi, zile lucratoare adica, dupa care mergem la munca. Cu capul mare. Indignati peste masura. Cu ochii rosii. As vera sa stiu carui forum sa ma adresez si conform carei legi sa formulez plangerea. NU V-AS DORI SA TRAITI CE TRAIM NOI AICI! #-o
Răspuns la discuția Plata somajului
Va multumesc.
Discuție Plata somajului
Buna ziua, este vorba de sotia mea , care , din data de 01.09.2011 a incetat contractul de munca fiind disponibilizata. In prima luna, respectiv septembrie nu a fost in masura sa depuna dosarul pentru somaj deoarece secretara scolii ( sotia este -era- profesoara ) nu a catadicsit sa ii dea la timp revizarul, atunci cand i l-a dat a fost gresit, etc. Intrebarea este daca pe luna septembrie beneficiaza de somaj, retroactiv vorbind, dat fiin ca in jurul datei de 20 nov. va trebui sa ia somajul pe luna octombrie. Multumesc .
Răspuns la discuția partaj - divort
Va multumesc pentru raspunsurile prompte, dar eu nu am chiar nimic din bunuri tinand cont ca de 11 ani tot fac imprumuturi si mai am de platit la rate pana in 2018?
Pentru ca banii de pe casa nu au fost suficienti pentru a ne asigura amenajarea apartamentului sau pentru a lua cea de-a treia masina .
Discuție partaj - divort
Buna ziua, sunt casatorit de 11 ani, am un baiat de 9 ani .
La momentul casatoriei, locuiam in casa soacrei mele care intre timp a decedat. Deci casa era a sotiei . Casa aceea s-a vandut, locuim in prezent intrun aprtament cu trei camere cumparat din banii de pe casa . Tot cu banii de pe casa s-a mai cumparat la momentul respectiv si o masina, care intre timp s-a vandut si s-au mai cumparat doua ( succesiv ) . In caz de divort, care este solutia de partaj pentru situatia aceasta ?
Multumesc de raspuns, oricum corectitudinea PV a fost contestata, deci in cazul in care am castig de cauza( impotriva PV-ului) nu mai intra in discutie fapta comisa, deci nu mai este necesara prezentarea probei video.
Buna ziua, in urma cu doua saptamani mi s-a ridicat permisul de conducere pe motivul incalcarii liniei continue . Intrebarea mea este urmatoarea : daca politistul are o inregistrare video ,care sa dovedeasca vinovatia mea, era obligat sa o mentioneze in pv, caz in care trebuia sa specifice seria hardului si a aparatului si numarul de inmatriculare a masinii pe care este montat ? Daca are si nu a
mentionat-o in pv , o poate folosi ca proba video la judecatorie? Multumesc.
Buna ziua, problema mea este urmatoarea: intrun apartament de la parter care se afla sub apartamentul mamei mele, sunt crescute de catre o doamna farmacista in jur de 9-10 pisici, madama nu locuieste acolo, doar pisicile si vine ocazional sa le dea sa manace si sa deschida geamurile sa se aeriseasca. Aici intervine problema. Toata duhoarea aceea de la pisici o ia in sus, spre aprtamentul mamei mele care este pensionara si operata pe inima si are nevoie de liniste si aer curat. A fost anuntata asociata de locatari care se pare ca nu a facut nimic in legatura cu asta . ce ma sfatuiti sa fac, caror organe sa ma adresez si in conformitate carei legi ( daca exista vreuna ) . Ii salut pe cei care iau apararea animalelor, dar in situatia data cred ca animalele acelea sunt chinuite , fiind tinute incuiate in casa , traind intr-o mizerie de nedescris si hranindu-se cand vrea jupana. Si stati ca nu a venit vara, atunci sa te tii mirosuri pestilentiale...
Răspuns la discuția supraveghere video
buna ziua, as vrea sa stiu daca am vioe sa montez o camera de supraveghere video pe fatada blocului , cu care sa imi supraveghez autoturismul pe timp de noapte .mentionez ca o parte din imagine prinde si intrarea in bloc, deci unii vecini s-ar putea sa nu fie prea fericiti. incalc vreuna din multele legi ale tarii noastre?