imi puteti spune va rog in ce termen trebuie intocmit si comunicat procesul verbal pt lipsa rovinietei. am citit in og 15/2002 ca in 30 zile insa in og 2/2001 zice 6 luni.
multumesc
va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie
- un srl are ca si asociati alte trei srl
- fiecare din srl-urile asociate are alti asociati persoane fizice
- asociatii de la unul din aceste srl doresc sa isi vanda srl situatie in care cele 3 srl initiale raman aceleasi insa cu alti asociati persoane fizice
- eu ca si asociat la una din celelalte 2 srl pot sa ma opun invreun fel cesiunii de parti sociale
- se va motiva ca srl initial ramane doar ca i se schimb lui asociatii
imi puteti spune va rog ce taxa de timbru trebuie sa platesc in urmatoarea speta - sunt proprietar pe o suprafata de teren pe care fara acordul meu o exploateaza altcineva, eu cer in instanta sa imi fie pus in posesie terenul sa fiu lasat sa il lucrez intrucat dovedesc cu acte proprietatea. ce taxa platesc ? multumesc
imi puteti spune va rog daca m-as afla intr-o situatie in afara legii daca infiintez o asociatie cu scop umanitar in care sa virez apoi partea din impozitul pe profit ce poate fi acordata in conditiile legii de la un srl al carui administrator sunt
imi spuneti va rog daca un lichidator care a luat masuri doar impotriva debitorului, motiv pentru care a si fost schimbat de judecatorul sindic poate raspunde pecuniar - daune materiale/morale in baza legii insolventei sau pe drept comun?
imi puteti spune va rog daca un asociat preia bunurile conform art.133 intrucat a depus bani in contul de lichidare in asa fel incat sa se acopere toate creantele, pentru a putea intra in posesia bunurilor trebuie sa plateasca ceva impozite (16%, tva)? si daca da la ce valoare?
imi puteti spune va rog daca sunt obligata sa achit o factura refuzata la plata in urmatoarele conditii:
-am primit factura prin posta in data de 27.07.2011
- am trimis refuzul la plata tot prin posta in data de 02.08.2011
- am primit raspuns in sensul ca s-a analizat cererea mea si sunt invitata la discutii in data de 31.03.2013
imi puteti spune va rog daca pot fi obligat in vreun fel (sau daca pot fi tras la raspundere) daca nu doresc sa semnez declaratia-accept pentru actualizarea unui plan parcelar?
situatia este urmatoarea - sunt proprietar pe o suprafata de teren dintrun plan parcelar a carui receptie(reavizare) se urmareste. Am pentru suprafata mea numar cadastral si intabulare cu numar din carte funciara. Nu doresc insa din motive personale sa semnez declaratia de actualizare prevazuta in art.26 lit.e din ordinul 634/2006
imi puteti spune va rog - sunt o firma intrata in faliment din 2010 din varii motive nici pana acum nu s-a inchis procedura. am in proprietate un camion care bineinteles este sub sechestru si nu il pot folosi. platesc impozit pentru el in continuare pana la inchiderea procedurii?