orice asigurator din UE are un corespondent in romania.
Exista o lista pe site-ul CSA si acolo gasiti cine este corespondentul asiguratorului respectiv in romania, respectiv un asigurator de aici.
Persoana ranita trebuie sa faca cerere de despagubire catre asiguratorul din romnia.
Pentru alte informtii 0722507052.
nu stiu daca ati decis, imi pare rau ca nu am reusit sa va raspund in timp.
Psoibil sa fie o capcana, daca va mai suna spuneti-le sa va transmita in scris toate documentele din care rezulta ca trebuie sa achitati sumele pretinse.
ma indoiesc ca stiti mai bine decat un avocat, dar puteti sa-l reprezentati printr-o imputernicire notariala insa nu puteti depune concluzii decat prin avocat.
Desi dezavuez un astfel de comportament din partea colegilor avocati, totusi din colegialitate nu pot sa va dau mai multe detalii. Dar apelati la un alt avocat pentru a va rezolva problema si poate va poate sfatui si in acest sens. Imi pare rau.
teoretic se poate dar nu aveti cum sa demonstrati cele sustinute de Dvs.. In plus eu nu stiu care este efectiv situatia de fapt (trebuie o analiza atenta si amanuntita a dosarului) si nu stiu daca reclamatiile Dvs. ar fi intemeiate.