avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate florinlacan

Activitate florinlacan

Discuție somaj
Buna ziua,imi puteti spune daca pot beneficia de somaj in conditiile in care sunt angajata din septembrie 2010 si am 2 luni jumate de concediu fara plata? Va multumesc
Discuție divort
Buna ziua, as dori sa imi spuneti cat dureaza desfacerea unei casatorii in urma careia a rezultat un copil minor si care sunt costurile unui divort si daca e nevoie de un avocat sau nu. V a multumesc
Discuție maternitate
Buna seara, as vrea sa va intreb daca bunica poate lua maternitate in locul fiicei care este minora (16 ani) si care ar fi conditiile daca se poate.
Va multumesc
va multumesc mult!
Buna ziua , imi puteti spune va rog frumos daca beneficiez de concediu de crestere a copilului sau de somaj daca sunt angajata pe cartea de munca cu 4 ore?
Va multumesc1
Buna seara ,as dori sa stiu daca pot iesi in pensie la cerere ,avand in vedere ca sunt nascut in 1956 si din 1971 sunt angajat cu carte de munca. Am 6 ani de grupa a II-a. Va multumesc!
Răspuns la discuția conventia civila si somaj
Va multumesc si va doresc o zi buna
Buna ziua .
Sunt noua pe acest site si am o mare rugaminte,sau mai bine zis am nevoie de un sfat.
Din data de 11 martie sunt somera,iar in cautarea unui job mi-am facut un CV pe un site nou de joburi,care la momentul respectiv aveau un concurs prin care te plateau ei timp de maxim 2 luni cu suma de 300 euro lunar,pana la gasirea jobului dorit dar trebuie semnata o conventie civila.
Intrebarea mea este : pot beneficia si de acesti bani si de somaj sau imi pierd somajul?
Intreb,deoarece aceasta conventie se semneaza lunar (maxim 2 luni) si daca semnez aceasta conventie nu stiu daca voi mai putea beneficia de somaj in cazul in care iau sfarsit cele 2 luni si nu imi gasesc un job.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra