pe aceasta tema am si eu o nelamurire fata mea in varta de 21 ani a fost gasita in transportul in comun fara bilet cand pleca la munca acesti controlori i-au cerut sa se legitimeze iar ia neavand bileti le-a dat datele iar acestia din urma nu au mai vrut datele si au inconjurato si au duso la o sectie de politie in urma acestui incident fata a ramas nepontata in ziua respectiva si penalizata ca atare (specific ca lucreaza in firma de paza fiind singura pe tura la obiectivul respectiv si ea trebuia sa deschida obiectivul) in cazul asta as putea invoca sechestru de persoane(ps.in statia de unde a urcat nu axista cabina de bilete aceasta este la 4 statii distanta inainte si 3 inapoi,sa nu credeti ca s-a urcat in masina cu buna stiinta fara bilet nu a avut de unde sa ia)
salutare as vrea sa ma laumineze si pe mine cineva in problema urmatoare:
am avut permis de conducere de profesionist (A.B.C.E.) si am avut un accident soldat cu moartea unei persoane,:sorry:dupa care am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si anularea permisului de conducere.iar acum am o dilema cineva mi-a spus ca as avea dreptul sa dau de permis fara sa mai fac scoala in prealabil,adica sa ma prezint la examen fara a face din nou scoala.vreau sa stiu si eu daca se poate asa ceva
acum 3 ani am avut un accident la o firma de paza cu masina de inteerventie si am fost condamnat la 2ani si 6 luni cu suspendare pentru omor din culpa.acum as putea sa ma angajez din nou ca agen la o firma de paza.
As vrea sa ma luminati si pe mine cu o problema,daca se poate.Am o cunostinta care este cununata cu acte in gemania. (Casatorie pentru acte).Iar acuma traieste in spania cu un barbat avand si un copil cu el,si vor sa se casatoreasca dar nu pot din cauza celuilalt mariaj.Fata ar putea sa divorteze in romania.si cam in ce fel ar trebui sa procedeze si bineinteles si cati bani ar costa.Mentionez ca nu-sia definitivat actele in germania.
Am o problema cu apa canal.Locuiesc la casa si de anul trecut am rezilizt contractul cu apa canal platind facturile la zi.Iar anul acesta am incheiat un alt contract incepand cu 01.05.2009.cu apometru montat.Iar acestia mi-au emis factura pe luna aprilie ne avand nici un contract semnat cu mine.Si pe luna mai fara sa vina sa citeasca apometrul si mi-au trecut ei din burta 12 metri cubi iar eu am consumat 0,2 metri cubi.Adica nici macar un singur metru.Acestia emitand factura pe luna mai si aprilie aceasta din urma fara contract.Ce as putea sa fac??#-oAceasta fiind birocratia noastra.X-( Va multumescB-)
Sal as putea spune ca ma aflu intr-o situatie mai putin discutata.Sotia mea a re un tata din alta localitate care nu a recunoscuto la nastere.Soacra mea a lucrat la el in casa ca menajera prin anii 68-69.Acesta fiind un om cu putere vazut bine de partid pe vremea aia a profitat de tot ce s-a putut sa o goneasca pe soacramea cu tot cu copil din casa.Ce as putea sa fac sa o recunoasca pe sotie ca si fica lui.